Jak přežít „Den po“ … vánočním večírku

Print_Lobby-FireplaceTéměř celý podzim v práci nedočkavě čekáme na moment, kdy nám nadřízení oznámí přesné datum vánočního večírku. Těšíme se na ten moment, kdy nám někdo oficiálně před všemi poděkuje za naši práci a pak se již dojatí můžeme vrhnout do víru zábavy a s kolegy se alespoň na chvíli odpojit od pracovního nasazení. Vše však v souladu s heslem „Work hard, party in style!“ A opravdu stylově můžete prožít konec pracovního roku ve Vysokých Tatrách. Pro všechny účastníky vánočního večírku v Grand Hotelu Kempinski High Tatras připraví šéfkuchař 3-chodové menu, které vám zajistí dokonalý gurmánský zážitek a kromě toho vytvoří i potřebný „základ“. Následuje totiž přípitek sektem Kempinski a celé tři hodiny otevřeného baru s neomezenou konzumací vybraných nápojů. Úžasná představa party, že? A pak přijde ráno … Zkuste se řídit zásadami „5 T.“

TICHO

Těsně po večírku přichází čas, kdy by vám i lékař naordinoval klid na lůžku. Není tedy nic ideálnějšího, jako luxusní útulný hotelový pokoj, kde na vás čeká postel s tou nejlepší matrací, nadýchaný polštář a přikrývka a samozřejmě i balíček „první pomoci“. Po probuzení doporučujeme otevřít okno a nadýchat se čerstvého tatranského vzduchu. Nedělejte však žádné prudké pohyby a na všechno si nechte dostatek času, přesně jako při pobytu v Tatrách.

TEPLO

Aby váš organismus nezůstal v po-večírkovém šoku, budete potřebovat dostatek tepla. Za okny může být i sníh, ale vy se vyhřívejte u krbu s teplým nápojem z baru – vyzkoušejte bylinkový čaj, ano samozřejmě, že to je nealko … Pokud vám teplo praskajícího krbu nebude stačit, zajděte si do saunového světa ZION SPA LUXURY. Tam se řádně prohřejete, vypotíte všechny škodlivé látky, které jste do těla za poslední hodiny dostaly a vyjdete plní nové energie a připraveni klidně na výstup na tatranské vrcholky.

TIŠENÍ BOLESTI

Po prvotním šoku po probuzení může přijít i moment, kdy si váš žaludek vyžádá něco teplé. Ať už to bude jen ranní káva nebo třeba vydatná snídaně, zkuste se pomalu vydat do hotelové restaurace a něco malého vám připraví. Odvážnější mají možnost využít výhody 5-hvězdičkového hotelu a „vyrovnat hladinku“ lehkým sektem Kempinski k snídani. Tady máte příležitost setkat se s kolegy a zjistit škody a ztráty mezi Vámi. Ne všichni zvládnou přijít na snídani, tak jako vy, ale mají možnost hotelové donášky na pokoj.

TEKUTINY

Tekutiny jsou základ. Jenže sklenici vody, případně láhev na nočním stolku, vám nemusí stačit. Potřebujete mnohem více vody, a to nejen na pití. Zajděte si do spa, rozhýbejte tělo, které protancovalo noc, v bazénu s výhledem na tatranské štíty a Štrbské pleso. Kromě bazénu můžete zrelaxovat ve vířivce nebo se projít Kneippovou cestou a dopřát tak masáž unaveným nohám. Z povečírkového stavu pěkně nazvaného „společenská únava“ vás může dostat masáž aromatickým olejem dle vlastního výběru, ale na nohy vás může postavit i procedura – paradoxně s názvem Borovička. Masáž bylinnými měšci vám uvolní nejen svaly, ale i dýchací cesty. Při odchodu si dopřejte HOŘCOVÝ čaj a vykročte ze spa zdraví jako ryba.

TRANSPORT

Posledním důležitým T je transport, tedy přesun do přírody. Už ráno jste načerpali svěží tatranský vzduch, ale na dokonalé vyléčení potřebujete ještě o trochu delší chvilku. Vypůjčte si například terénní segwaye a projeďte se po okolí. Případně se vydejte na túru a po ní si odpočiňte v hotelovém lobby při čaji a čajovém pečivu. Načerpáte tak dostatek sil a na příští večírek v Grand Hotelu Kempinski High Tatras se budete těšit již nyní.

Více o firemních večírcích v Grand Hotelu Kempinski High Tatras najdete zde: www.kempinski.com/hightatras

(tz)