Zástupce českého techna na Ibize, DJ Nuff, oslaví narozeniny v klubu Fabric

djnuff-ilustracni-1Jen co završil rezidentní hraní koncem sezóny na Ibize, oznamuje svým příznivcům návrat do domácího prostředí s tanečním večerem Allergen. Řeč je o jménu DJ NUFF. Ten společně se svými přáteli přiveze aktuální světový „sound“ nasátý atmosférou Ibizy do klubu Fabric v Ostravě, a to 20. ledna 2017.

Dj Nuff, vlastním jménem Jiří Stabla, navíc oslaví své 34. narozeniny a to odbytím půlnoci svým setem. Nuff hrál v České republice naposledy letos v září 2016 v clubu Roxy, dále na Havířovských slavnostech, po kterých pokračoval se svým večerem Allergen v KD Reneta.

Ke konci ledna se zastaví i ve Fabric

,,Fabric mám rád, je to už více než 9 let, co jsem tam hrál. Myslím si, že teď, když se o klub starají kluci jako C.phone a Elvis, to bude dunět a bude to Club s velkým C,“ říká Jiří Stabla.

Nenechte si ujít jeden z nejlepších hudebních večerů v ČR plný drinků, krásných žen a moderní muziky přímo z Ibizy. Allergen na Ibize slavil letos veliký úspěch a vy se můžete těšit na další jméno, které z Ibizy do Fabric přiveze.

Po setu Dj Nuffa, bude nastupovat Dj Lekno, který přímo kouzlí za mixem a je jedním z nejvíce uznávaných zvukařů světa. Pracuje jako sound inženýr pro jednu z největších hudebních sítí Ibizy, pro Mambo Group. Když jsme se Jirky ptali, co ještě napsat k Leknovi, odpověděl: jeho život není hudba, on je hudba v každé vteřině jeho života, proto jsme se potkali a začali dělat Allergen na Ibize spolu.

Zahrají zahraniční hosté i české stálice

Dalšími djs bude známá dvojice z Anglie – A-Bee & Tom Vagabondo, které znáte pod názvem Lazy Boys například z Beats for Love. Ve Fabric se také poprvé představí skvělé jméno 4ROW, který vás dostane svým kvalitním hlubokým deep technem. Další jména na Allergenu budou známí djs – Mendoza, David Steiniger a Bravas. Lineup je tak opravdu kvalitní a pestrý.

WE ARE ALLERGEN je heslo večera, to pochopí každý zúčastněný v pátek 20. ledna v klubu Fabric v Ostravě. Bude to opravdu velký mejdan, který se zapíše do duší a srdcí opravdových párty people.

Djs: NUFF, LEKNO, A-BEE & TOM VAGABONDO (LAIZY BOYZ), 4ROW, MENDOZA, DAVID STEINIGER, BRAVAS

Generální partner večera je Teko Technology

Informace ohledně rezervací: +420 604 539 689

Předprodejní místa lístků na Allergen 20. 1. 2017 Fabric:

OC FORUM Nová Karolina – zakoupíte na informacích

Klub Fabric – Info u obsluhy (Plynární 1634/7, 702 00 Moravská Ostrava)

Konopná lékárna Havířov (Dlouhá tř. 468/13A, 736 01 Havířov)

Hudební kanál a video: https://www.youtube.com/channel/UCol2vkoMOOo5ef0LjBLfIDg

Resident DJ: http://www.epicproduction.eu & http://www.followtherabbit.eu

Člen: HYPNO 808 lebelu, více na: http://hypno808.cz/

Více na: http://djnuff.com/music

(tz)