Vlajková loď Huawei oceněna v Berlíně

Huawei Ascend P6-Photography(WHITE)-right 45°(black background)-20130603_Společnost Huawei, přední světový dodavatel řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií a koncových zařízení, byla 6. září v Berlíně oceněna v rámci předávání výročních zpráv asociace EISA. Telefon HUAWEI Ascend P6, který se na trhu objevil letos v červnu (v ČR od 2. září), získal cenu „Evropský spotřebitelský smartphone roku 2013 – 2014”. Telefon se vyznačuje velmi tenkým designem o tloušťce pouhých 6,18 mm a elegantním kovovým pouzdrem. Dle hodnocení poroty je HUAWEI Ascend P6 „překvapivě dobře vybavený telefon nabízený za velice atraktivní cenu.”   „Jsme velice rádi, že jsme toto prestižní ocenění od asociace EISA získali. Toto ocenění představuje jasné uznání toho, že jsme v Huawei schopni vytvářet produkty, které naplní a překročí vysoké standardy evropských spotřebitelů,” prohlásil výkonný viceprezident Huawei Consumer Business Group Colin Giles, jenž ještě dodal: „Snažíme se nabízet v každé třídě ty nejlepší výrobky, které zaujmou lidi po celém světě a v případě HUAWEI Ascend P6 se nám to podařilo.”

HUAWEI Ascend P6 byl poprvé představen v červnu 2013 v Londýně a nyní je nabízen ve více než šedesáti zemích světa. V České republice je HUAWEI Ascend P6  k dostání od 2. září za doporučenou cenu 9.990,- Kč vč. DPH v nabídce všech tří mobilních operátorů, u všech velkých online prodejců a ve volné distribuci v černé a bíle barevné kombinaci s pouzdrem v příslušné barvě a od října také v růžové variantě.

O asociaci EISA (European Imaging and Sound Association)

EISA (European Imaging Sound Association) byla založena v roce 1982 a je to multimediální asociace, jež se zabývá testováním spotřebitelských elektronických produktů. Jejími členy je na padesát časopisů zabývajících se audiem, videem, fotografií nebo mobilními přístroji z dvaceti evropských zemí. Ceny EISA jsou uznávány jako jedny z vůbec nejprestižnějších a slouží jako nejlepší doporučení zákazníkům.

O společnosti Huawei Device

Ke konci roku 2012 se výrobky a služby Huawei používají ve více než 140 zemích a slouží více než třetině světové populace. Huawei rovněž po celém světě založila více než 20 výzkumných a vývojových center, mimo jiné ve Spojených státech, Německu, Švédsku, Rusku, Indii a Číně. Spotřebitelská divize patří mezi tři hlavní divize společnosti Huawei. Nabízí řadu výrobků, mezi něž patří mobilní telefony, mobilní širokopásmová zařízení, domácí zařízení, cloudy a chipsety pro spotřebitele. Huawei Consumer Business Group má více než 20 let bohatých zkušeností v sektoru informačních a komunikačních technologií (ICT), rozsáhlou globální síť, velmi rozsáhlé globální provozovny a partnery. Cílem této divize je prostřednictvím společnosti Huawei Device přinášet nejnovější technologie spotřebitelům, nabízet celý svět možností a vytvářet mimořádné zážitky pro lidi na celém světě.

Pro více informací navštivte Huawei Device na www.huaweidevice.cz.

Aktuální informace ze světa Huawei Device naleznete denně aktualizované na:

Facebook – CZ/SK: www.facebook.com/HuaweideviceCZSK

Twitter: www.twitter.com/HuaweiDevice

YouTube: www.youtube.com/user/HuaweiDeviceCo

Flickr: www.flickr.com/photos/Huaweidevice

(tz)