Zapomeňte na otřepaná klišé: Nejlepší kamarádka muže je… sekačka!

Aplikace 5 - sekačka RCDejte sbohem nudným manuálním sekačkám, při jejichž práci se navíc pekelně unavíte, a pořiďte si hit letošní sezony – robotickou sekačku, kterou můžete kompletně ovládat pomocí svého Smartphonu. Robomow, přední výrobce robotických sekaček, dnes oznámil uvedení šesti nových modelů na trh, navržených pro zahrady v rozmezí 0-3000m2.

Zahrada v moci vašich prstů

„Aplikace Robomow vám nejen dovoluje kontrolovat práci sekačky, ale i ovlivňovat způsob její činnosti, aniž byste museli opustit pohodlí svého křesla. Poskytuje naprostou kontrolu na dálku. Umožňuje také změnit nastavení sekačky a přizpůsobit ho svým plánům, a to vše pouhým stisknutím tlačítka na vašem chytrém telefonu. Ovládání Robomow sekačky nebylo nikdy rychlejší, snadnější a zábavnější,“ říká Aleš Chrobok, specialista na robotické sekačky Robomow.

Modely 2014: Od malých trávníků k rozsáhlým plochám

Nejnovější řada Robomow sekaček byla vytvořena, aby bez námahy posekala zahrady o rozloze až 3000m2.  Bez ohledu na velikost trávníku si můžete být jisti, že právě Robomow je ideální pro vás a vaši zahradu. Všechny sekačky splňují nejnovější bezpečnostní normy EU.

Za účelem pomoci zákazníkům vybrat správný typ sekačky pro jejich zahradu, přichází Robomow znovu s takzvanou Robomapou, která je volně dostupná na internetu a pomůže potenciálním zákazníkům vypočítat rozlohu jejich zahrady. Robomapa je k dispozici na stránkách www.robomow.cz.

Chytřejší, rychlejší & silnější než kdykoliv předtím

Tato nejnovější řada luxusních zahradních sekaček klade důraz na volnost, inteligenci a kontrolu. Sekačky, vybavené těžkými ocelovými čepelemi a super silnými motory, jsou navrženy tak, aby si bezchybně a s lehkostí poradily se zástřihem první vysoké trávy v nové sezoně, a to včetně zdolání terénu s větvemi. Díky tomu, že jsou sekačky nové řady Robomow 2014 schopné oproti konkurenčním modelům, určeným pro stejnou velikost trávníku, posekat stejnou plochu rychleji, mohou se jejich vlastníci těšit na kochání se dokonale posečeným trávníkem, místo toho, aby museli trávit čas prací na něm.

Sekáním okrajů trávníku k dokonalosti

Drobnost, která dovede trávník k dokonalosti –  Robomow sekačky jsou jediné robotické sekačky na trhu navržené tak, aby sekaly i za stopou svých kol a zajistily tak skutečně profesionální vzhled celého trávníku, který může poskytnout jen značka Robomow. Na rozdíl od konkurence totiž jejich ocelové čepele dosahují až na okraj sekačky a bezchybně tak upraví okraje travnaté plochy.

Kde koupit?

Nejnovější modely Robomow sekaček jsou dostupné u řady prodejců. Najděte si vašeho nejbližšího prodejce na www.robomow.cz.

(tz) Image foto_RS na trávníku