Třikrát Škoda Yeti za plný tiket Sportky

Pokud sázejícím výhru nepřinesou vlastní vsazená čísla ani náhodný tip, mají ještě další možnost přeci jen si nějakou výhru ze Sportky odnést. Losovat se totiž začne i číslo tiketu a vyhrát tak lidé můžou i věcnou prémii, Škodu Yeti.

K plnému tiketu Sportky, tedy vyplněným 10 sloupcům se Šancí, nabídne Sazka od středy 21. května možnost vyhrát v každém losování tři auta Škoda Yeti Outdoor. Šanci na věcnou prémii za víc než 400.000 Kč má automaticky každý, kdo si vsadí na středeční, nedělní nebo mimořádné losování plný tiket Sportky.

„Losovat se bude vždy z plných tiketů platných pro dané losování. Z nich vylosujeme v každém losování tři šťastné výherce,“ vysvětluje Václav Friedmann, mluvčí Sazky.

Speciální  akce,  kdy  Sazka  nabídne  v rámci  Sportky  mimořádná  losování  o  věcné prémie, potrvá až do 13. července.

Jestli lidé mají doma výherní číslo tiketu, si můžou samozřejmě ověřit na výherní listině na internetových stránkách www.sazka.cz.

O společnosti SAZKA sázková kancelář, a.s.
SAZKA sázková kancelář, a.s., je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním
podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímají služby mobilního operátora SAZKAmobil, prodej vstupenek, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za
služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA sázková kancelář, a.s., hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě
skoro 6 900 prodejních míst rozmístěných po celé České republice. SAZKA sázková kancelář, a.s., je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Více na  www.sazka.cz a www.kkcg.eu.