Sportka udělala ze sedmi Čechů milionáře

Tentokrát byla Sportka mimořádně štědrá. Nejen plní svůj slib, že každý týden udělá ze sázejících jednoho milionáře. Ve středu jich bylo hned sedm. Během jednoho losování padly Jackpoty v I. i II. tahu. Další milionové výhry přinesl Jackpot druhého pořadí. V Superjackpotu Sportky stále zůstává 109 800 000 Kč.

Výherce jackpotu prvního pořadí prvního tahu vsadil na Olomoucku a spolu s dalšími výhrami mu náleží celkem 5 517 100 Kč. O jackpot prvního pořadí druhého tahu se rozdělili dva výherci, oba ještě vyhráli několik menších výher, ten z okresu Praha-východ získal celkem 8.537.045 Kč, ten z okresu Brno-venkov pak 8 538 446 Kč.

Jackpot druhého pořadí druhého tahu vyhráli zároveň tři sázející, ten z Prahy měl vsazenou systémovou sázku a získal proto několik dalších výher a je bohatší o 1 263 234 Kč.

Další dva, z Frýdku-Místku a z Děčína si přijedou pro shodnou částku 1 153 374 Kč.

A padl také jackpot Šance, sázející z okresu Kladno k němu také získal další menší výhry a vyhrál celkem 2 856 584 Kč.

Žádný z výherců ale netrefil poslední číslo Šance, takže Superjackpot Sportky, který přesahuje 100 000 000 milionů, se jen zatřásl a čeká, zda ho někdo nepokoří třeba hned v nedělním slosování.

V roce 2014 eviduje Sazka již 67 milionářů, kteří si jen mezi sebe rozdělili téměř 513 mil. korun.

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímají služby mobilního operátora SAZKAmobil, prodej vstupenek, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě skoro 6 900 prodejních míst rozmístěných po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.

(tz)