Velkolepá vodní show z New Yorku se chystá do Čech

Nevšední zážitek pro širokou veřejnost nabídne velkolepá vodní show, která slavila úspěch u diváků v New Yorku. K vidění bude ve dnech 9. – 11. října v Praze, vstupné je zdarma. Největší vodní projekci na Vltavě v Praze přináší Sazka u příležitosti prvního losování miliardářské loterie Eurojackpot na českém trhu.

Představení slibuje nezapomenutelný zážitek pro všechny diváky. V prostoru mezi Palackého a Železničním mostem (na tzv. Náplavce) v Praze vznikne unikátní vodní projekční plocha o rozměru 1 000 metrů čtverečních. Ozvučení show bude zajišťovat aparatura, kterou při svém koncertu využívala například zpěvačka Madonna. Diváci se mohou těšit na vodu stříkající zhruba do výšky pětipatrového domu, pestrobarevné projekce i monumentální hudební doprovod.

Unikátní vodní projekcí hodlá Sazka oslavit vstup loterie Eurojackpot na český trh.

„Češi budou moci poprvé v historii vstoupit do klubu miliardářů. Díky loterii Eurojackpot, ve které výhry šplhají až ke 2,5 miliardám. Losování proběhne poprvé v pátek 10. října a tento výjimečný okamžik chceme spojit i s nevšedním zážitkem pro každého, kdo se přijde podívat,“ říká Robert Chvátal, generální ředitel společnosti Sazka a.s.

Patnáctiminutová show využívá stejné množství vody, které je potřeba k naplnění 25metrového plaveckého bazénu. Kabely, hadice a potrubí využívané v rámci představení dohromady měří více jak 5 km, přičemž na převoz technického vybavení je potřeba 30 kamionů.

Show se bude konat od čtvrtka 9. do soboty 11. října na Rašínově nábřeží v Praze, vždy v časech od 19:30, 20:30 a 21:30 a za každého počasí. Vstup je zdarma!

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímají služby mobilního operátora SAZKAmobil, prodej vstupenek, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě více než sedmi set tisíc prodejních míst rozmístěných po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.

(tz)