Červená karta vždy při ruce

skin-girlSpolečnost Skinzone se rozhodla podpořit všechny, kdo během pondělních oslav pětadvacátého výročí Sametové revoluce dali najevo svou nespokojenost s prezidentem Milošem Zemanem.

V její nabídce dekorativních motivů pro elektronická zařízení je nyní nově v nabídce také dekorativní fólie červený Carbon – tedy vlastně „červená karta“. Tento design umožní zatraktivnění elektronického zařízení uživatele a zároveň jasně dá najevo názor majitele, který si styl červené karty zvolí.

red card imgNa www.skinzone.cz je možno objednat tento motiv se slevou 50%. Stačí, když kupující uvede do kolonky slevový kupón heslo: MILOŠ a sleva mu bude do celkové částky zahrnuta.

Přidejte se k nám na https://www.facebook.com/skinzone.eu?ref=bookmarks

Co je skinzone?

Společnost Skinzone se výrobě dekorativních skinů věnuje již více než pět let. Při nákupu dekorativních potisků je možno vybrat si z více než 1250 nabízených návrhů, nebo jednoduše nahrát vlastní foto, obrázek, grafickou malbu a počkat na zaslání výsledného dekorativního skinu v řádu několika dní. Cena dekorativních skinů závisí na typu a zařízení, na které jsou aplikovány, u mobilních telefonů se cena skinů pohybuje kolem 200 Kč, v případě notebooků, tabletů a e-readerů se pohybuje kolem 350 Kč.

Více na www.skinzone.cz

(tz)