Sazka představuje 1 000. milionáře Romana z Berounska

IMG_2597Roman sází spíš příležitostně. Poslední příležitostí byly neshody s manželkou. „Bylo to štěstí v neštěstí. Pohádal jsem se zrovna s manželkou a tak jsem si říkal, že si aspoň vsadím. A ono to vyšlo,“ vypráví Roman z Berounska, který ve Sportce vyhrál 1 811 925 Kč.

Roman V., kterému je 32 let, sází 3x za měsíc buď v trafice, nebo na čerpací stanici a vždy volí náhodný tip. Při nedělním I. tahu Sportky mu to vyšlo, výsledky losování si kontroloval až v pondělí odpoledne na internetu v práci. „Když jsem zjistil, že jsem vyhrál skoro 2 miliony, byl to šílený pocit. Byla to infarktová situace, tlak, třes. Kolegyně v práci mi chtěla volat sanitku, protože netušila, co se se mnou děje,“ říká s úlevným úsměvem Roman.

Jak naloží s penězi, nemuseli Roman s manželkou příliš dlouho přemýšlet, rychle měli jasno. Splatí hypotéku na bydlení, koupí si malé nové auto a nechají si nějaké peníze naspořené do rezervy. „Je to úleva, štěstí a pocit klidu v životě. Srovnáme veškeré dluhy a můžeme začít od začátku a ještě se základním kapitálem. A víte, co je skvělé? Že člověk třeba nemusí přemýšlet nad tím, jestli si při nemoci může dovolit vzít neschopenku,“ dodává spokojený Roman.

Milionář Roman bude mimořádným hostem mimořádného losování Sportky v pátek 14. 11. 2014.

V nejpopulárnější tuzemské loterii Sportce je od roku 1991, kdy bylo zrušeno omezení hlavní výhry, už 1 000 milionářů. První milionová výhra ve výši 2 094 423 Kč padla v neděli 17. února v roce 1991. Všem milionářům bylo vyplaceno celkem přes 14 miliard (14 166 589 033 Kč).

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímají služby mobilního operátora SAZKAmobil, prodej vstupenek, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě více než sedmi set tisíc prodejních míst rozmístěných po celé České republice. SAZKA a.s. je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.