Auto Palace nabízí vysokou kvalitu servisních služeb

Auto Palace SporilovMezi nejzažitější mýtus českých motoristů o autorizovaných servisech patří dlouhodobě vysoká cena služeb. Opak je však pravdou. Ceny náhradních dílů a doplňků, i ceny služeb autoservisů jsou v současnosti zcela konkurenceschopné. Autorizované servisy mají navíc k dispozici speciální diagnostické technologie, přijímací technici a mechanici jsou pravidelně školeni a importéři a výrobci jednotlivých značek vozů proces důsledně sledují. Díky těmto postupům jsou tak případné chyby na vozech odhaleny dříve, tudíž šetří čas i finance zákazníků.

Výhodnost servisování vozidla v autorizovaném servisu prokázal také nedávný nezávislý test, který potvrdil, že neznačkové servisy jsou pro zákazníka dražší. V testu získal nejlepší hodnocení Auto Palace Spořilov, který je známý svými kvalitními poprodejními službami. Auto Palace získal nejlepší hodnocení za správnou diagnostiku a opravu chyby, podrobnou servisní prohlídku zdarma, doporučení dalších oprav i nabídku šekové knížky na slevy pro starší vozy při další návštěvě servisu, díky nimž by náhradní díly vyšly o 20 až 30 % levněji.

Autorizovaná a specializovaná servisní střediska Auto Palace jsou rovněž mimo jiné vybavena nejmodernější opravárenskou a diagnostickou technologií. Kromě servisu je k dispozici i klempířská dílna s moderním vybavením, lakovna, rámová a ruční myčka aut a specializovaný pneuservis včetně myčky kol.

(tz)