O Valentýna postaráno!

GE Money Bank dělá radost vám, vy tak můžete o letošním svátku zamilovaných udělat radost své svému drahému či drahé. Přitom nemusíte sahat hluboko do kapsy. Vystačíte si s padesátikorunou, kterou odměňuje GE Money Bank své klienty za aktivní využívání účtu Genius bene+. Nabízíme hned několik možností, jak na Valentýna vyznat vřelé city.

 Nezdráhejte se zašpinit si ruce

Jak lépe vyjádřit, že vám na někom opravdu záleží, než vlastnoručně vyrobeným dárkem? A jelikož láska prochází žaludkem, je s láskou připravený dezert hned dvojnásobnou trefou do černého. Odvážnější z vás se mohou pustit třeba do štrúdlu, upéct ho je snazší a levnější, než byste čekali. A pokud vaše kulinářské dovednosti končí u rychlovarné konvice a mikrovlnky, zkuste nepečený dezert. Popusťte uzdu své fantazii při piškotovo-ovocno-šlehačkové variaci. Rozhodně nic nezkazíte ani čokoládou, které se připisují afrodiziakální účinky.

Jděte s kůží na trh

Ať každý vidí, kdo je láskou vašeho života. Přitom nemusíte navštěvovat drahá tetovací studia, abyste nosili hrdě na své kůži jeho či její jméno vepsané uprostřed srdce s amorovým šípem. Pořiďte si tetovací fixy. Za padesátikorunový bonus od GE Money Bank si můžete koupit hned několik barev, navíc jsou mnohem šetrnější k pokožce než tradičnější lihový fix. Co třeba vyzkoušet soukromou valentýnskou soutěž o nejoriginálnější tetování na libovolné části těla? Těm méně nadaným může pomoci třeba šablona vystřižená z papíru. Druhý den v práci přitom nikdo nic nepozná, fixy se dají snadno smýt mýdlem a vodou.

Roztočte to na kolotoči

Darujte o Valentýnu příslib perníkových srdcí, papírových růží a romantické jízdy bok po boku v obří labuti. Oblíbená Matějská pouť začíná již 1. března a na dvě vstupenky do světa kolotočů a cukrové vaty vám bude stačit přesně 50 Kč.

Nechte mluvit květy

Květina je naprosto základním valentýnským dárkem. Skoro by se chtělo věřit, že krásnou květinou nemůžete nic zkazit. Vybírejte však opatrně. Sázka na jistotu jsou rudé růže, které symbolizují horoucí lásku. Bezpečné jsou také gerbery, gladioly nebo karafiáty. Obloukem byste se však měli vyhnout krásným kvítkům sněženek, které údajně dle řeči květin značí nedůvěru a žárlivost.

Potěšte svého chlupáče

Že má váš valentýnský parťák čtyři nohy, do všeho strká čumák a vrčí nebo prská na každý dvounohý vpád do vašeho single života? Za 50 Kč si ho můžete udobřit prémiovou kapsičkou, kousací hračkou nebo plyšovou myškou. Nejenom páníček by si přece měl na Valentýna užívat.

Jak získat 50 Kč na valentýnské dárky?

Padesátikorunou odměňuje každý měsíc GE Money Bank klienty, kteří mají sjednaný nejvýhodnější účet na trhu Genius bene+. Stačí, aby konto aktivně využívali, a spolu s nadstandardním balíčkem služeb zdarma získají také pravidelnou odměnu. Na debetní kartě k účtu je navíc automaticky spuštěn věrnostní program bene+, který vrací peníze za nákupy ve více než 1 600 partnerských obchodech. Celková výše odměn tak může být ještě vyšší.

 Stačí, aby klientům přišlo měsíčně na účet Genius bene+ alespoň 10 tisíc korun, a konto získají bez poplatků (včetně například výběrů z bankomatů GE Money Bank nebo elektronických transakcí). Na zůstatku přitom nezáleží. „Průměrný kreditní příjem klientů GE Money Bank dosahuje 21 000 Kč, takže podmínku pro bezplatné vedení účtu splní drtivá většina z nich,“ říkáZdeněk Kartous, manažer depozitních produktů GE Money Bank.

K získání odměny ve výši 50 Kč potom stačí, aby zákazníci zaplatili platební kartou v uplynulém měsíci minimálně ve výši 5 000 Kč. „Ani toto nebude pro zákazníky problém – z našich zkušeností víme, že na naprosté většině platebních karet, které jsme vydali, se uskuteční transakce přibližně v této částce. Jsme proto přesvědčeni, že klienti s novým účtem podmínku pro získání odměny snadno splní,“ dodává Zdeněk Kartous.

(tz)