Sezóna motorkářů začíná na Výstavišti

 

 

Už za pár dnů v Praze vypuknou velké oslavy. Na výstavišti v pražských Holešovicích se bude od čtvrtka 5. do neděle 8. března opět konat tradiční veletrh Motocykl a s ním i největší česká soutěžní výstava motocyklových staveb a přestaveb Bohemian Custom Bike. Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek a příslušenství se letos koná už po devatenácté! BCB letos vstupuje do druhé desetiletky svého života a bude to opět jediná národní custom show pořádaná v zimních měsících v České republice!

Budoucnost se stává realitou a Vy můžete být u toho! Vůbec poprvé v České republice budete moci spatřit na vlastní oči drahokam mezi motocykly a tozbrusu novou Kawasaki model Ninja H2R. Pro svoji českou výstavní premiéru si Kawasaki vybrala právě výstavu Motocykl v pražských Holešovicích. Ninja H2R s přeplňovaným motorem je skutečným skvostem mezi motocykly. Budete mít tak na výstavě Motocykl tu čest seznámit se se strojem o výkonu více než 300 koní!

Těšte se též na expozici Ducati. S velikou radostí nám totiž Ducati potvrdila, že vůbec poprvé v Čechách, a to na výstavě MOTOCYKL 2015, Vám, fandům, představí novou Multistradu 1200 S1299 Panigale S. A chybět nebude ani DucatiScrambler.

Prostě už teď je jasné, že to v pražských Holešovicích bude žít! Své novinky tedy rozhodně představí Ducati, Yamaha, Kawasaki, Harley-Davidson, Husqvarna a spousta dalších.

V Levém křídle Průmyslového paláce budou mít letos hlavní slovo rozhodně café racery. Uvidíte motocyklové „modly“ jako Vincent NorVin, HRD Vincent Black Shadow, Velocette Venom Clubman či Norton Manx.

Více informací najdete na www.motocykl-praha.cz, www.bcbike.cz či Facebook Veletrh Motocykl a Facebook Bohemian Custom .