Pro konopí do Písku

foto_carun_22V Písku mohou lidé nově najít lékárnu specializovanou na konopí. Nabízí ryze přírodní přípravky. Zákazníci je doporučují na nejrůznější zdravotní obtíže. Odborníci v lékárně navíc podají zájemcům veškeré informace ohledně této mýty opředené byliny.

Návštěvníci nově otevřené Konopné lékárny v Písku získají nejen množství nezbytných informací o konopných produktech, a jaké léčivé účinky má konopí, ale mohou si veškerý sortiment na vlastní kůži vyzkoušet. „Vedle konopné kosmetiky zahrnující tělový olej, hydratační krém na obličej, kvalitní mýdlo, ústní vodu nebo intimní gel jsou v nabídce  také potravinářské produkty a doplňky. Za všechny zmíním konopné semínko, konopný olej, těstoviny, konopný sirup či víno,“ vyjmenovává Jiří Stabla, zakladatel Konopných lékáren z firmy Carun Pharmacy (na snímku).

Účinky konopí v té nejlepší formě

Extrakt z konopí má výrazné protizánětlivé, antibakteriální a hypoalergenní účinky, díky nimž zmírňuje a léčí pleťové problémy, jako jsou akné či nejrůznější kožní vyrážky. Rovněž je vhodný na suchou, podrážděnou a přecitlivělou pokožku, na puchýře a popáleniny, na hmyzí bodnutí nebo třeba na léčbu jizev. Mimořádně bohatý konopný olej má jednu z nejvyšších úrovní antioxidantů ze všech rostlinných olejů; antioxidanty jsou ceněny zejména pro své revitalizační (a proti-stárnoucí) účinky. Olej z konopí je také plný hodnotných minerálů (vápník, hořčík a draslík).

Obsažené antioxidanty revitalizují pokožku

Všechny konopné přípravky značky Carun v nabídce lékárny nepřesahují zákonem povolenou hladinu látky THC do 0,3 %. Veškeré účinky konopí však v přípravcích zůstávají zachovány, a to díky látce zvané cannabidiol (CBD).

„Aktivní cannabinoidy ukázaly zlepšení široké škály kožních problémů, od suché pokožky, popálenin, až k potížím s akné a ekzémem,“ vysvětluje zakladatel ryze českých lékáren z Carun Pharmacy Jiří Stabla a dodává: „Cannabinoidy jsou mocné antioxidanty, které pracují na principu redukce zánětu, a hlavně pokud se kombinují s hydratujícími oleji, mohou pomoci k udržení funkcí přírodní kožní mikroflóry.“

Konopná mast proti bolestem a kožním problémům

Jedním z nejpopulárnějších konopných produktů je u veřejnosti konopná mast. Pomáhá na bolesti pohybového aparátu, na lupénku, akné, opruzeniny, opary i další kožní obtíže. Stejně tak je vhodná na odřeniny, popáleniny, bodnutí hmyzem či pro odstranění bércových vředů. V nabídce lékárny je i konopná mast pro děti. Kvalitu české konopné masti Carun dokládá i 2. místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt, které značka získala na londýnském veletrhu přírodních a organických produktů (Natural & Organic Products Europe).

Žádné nežádoucí účinky

V konopné lékárně lidé naleznou rozsáhlé spektrum těch nejkvalitnějších českých konopných produktů určených na nejrůznější obtíže a choroby. Konopí nemá nežádoucí účinky jako farmaceutické léky. Potravinové doplňky z přírodního konopí jsou vhodné například pro sportovce, maminky s dětmi a pro všechny, kteří se snaží o zdravý životní styl.

KONOPNÁ LÉKÁRNA – Písek

Adresa
Čechova 36
397 01 Písek
Česká republika

Otevírací doba: 
Po – Pá: 8:00 – 12:00, 13:00 – 17:00
So: 8:30 – 11:30

O značce CARUN

Výrobce CARUN, VlP s.r.o., je výhradně českou výrobní a obchodní společností, nabízející široký sortiment prověřených odborně připravených produktů z konopí, které firma prodává po celé EU. V současné době je firma jediným českým výrobcem, který vyrábí zdravotnický prostředek z konopí botanického druhu. Společnost je vlastníkem nejznámějšího konopného portálu v ČR http://www.konopnyshop.cz. Carun je registrovanou značkou. Slogan firmy: „Znáte pravdu o konopí?“.

Více informací získáte také na http://www.carun.cz nebo na http://www.konopnyshop.cz.

(tz)