Originální česká stavebnice Millaminis pro nejmenší

Vlak01Ačkoliv dětský svět her a hraček nabízí nepřeberné množství výrobků, nová originální česká stavebnice Millaminis je důkazem, že na trhu se může objevit něco, co tu ještě nebylo. Tento produkt, který je určen pro děti od jednoho roku, je výtvorem úspěšného konstruktéra a designéra hraček, Miloše Háby.

„Po mnoha letech působení v odvětví hračkářského průmyslu jsem chtěl na trh uvést svůj vlastní produkt, který ponese nejen můj nápad, ale i mé jméno,“ říká Miloš Hába, zakladatel společnosti millaminis s.r.o. „To se po překonání mnoha nesnází podařilo a jsem rád, že se nám před Vánoci podaří uvést na trh zcela originální dětskou stavebnici, která je orientovaná především na malé děti a nabízí zajímavá koncepční prostředí,“ dodává Miloš Hába.

Co je Millaminis?

Hračky zaujímají v dětském světě nezastupitelnou roli. Stavebnice, které rozvíjejí dětskou kreativitu, myšlení a také motoriku, patří mezi klíčové. Nová stavebnice Millaminis je originální českou hračkou, která vyniká několika benefity a vlastnostmi, které v praxi nebylo zcela lehké skloubit. Millaminis je zábavná, interaktivní, vzdělávací a bezpečná hračka, která je vhodná do sucha i do vody proděti od jednoho roku.

V základních řadách stavebnice Millaminis, které budou od října uvedeny na trh, jsou pro děti připraveny policejní či požární stanice, železnice, autíčka, ale i farma se zvířátky
či zahrada. Stavebnice je vyrobena tak, aby se daly jednotlivé komponenty spojovat a průběžně doplňovat. Pro starší děti jsou přichystány
i edukativní prvky, jako jsou například dopravní značky.

Pro ty nejmenší od jednoho roku do dvou let má stavebnice charakter čistě zábavný a zároveň přispívá k samotnému rozvoji dítěte. Starším dětem od dvou do pěti let nabízí stavebnice prvky, které plní i funkci vzdělávací. V dalších řadách stavebnice dětem ukáže prostřednictvím koncepčního prostředí celý svět. Hlavní hrdinové, kteří tento svět obývají – zvířátka Friends on the Move™, se vypraví z Afriky postupně do celého světa a představí dětem hlavní dominanty různých kontinentů i zemí.

Výroba a použité materiály

Stavebnice a některé její další komponenty jsou vyrobeny ze speciálně upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti již od narození. Její složení je výsledkem více než dvouleté práce týmu odborníků v oblasti chemie, ochrany zdraví a dětských specialistů. Toto úsilí bude v nejbližší době završeno patentováním výsledného materiálu. Hračky se kompletují v chráněných dílnách asplňují veškeré požadavky stanovené nejpřísnějšími normami jak pro Českou republiku, tak pro celou Evropu.

Uvedení na trh

Produkty od společnosti millaminis s.r.o. budou již od října dostupné ve všech nezávislých prodejnách po celé ČR a SR a prodejnách POMPO. Postupně se rozšíří i do všech známých hračkářství v České republice, jako jsou například Bambule, Sparkys, Hm Studio či WIKY. Zákazníci jej však naleznou i v síti prodejen Globus či Ahold, v knihkupectví Neoluxor, či na eshopech Alza.cz, Kasa.cz, 4kids, Maxikovy hračky.cz. V současné době se bude stavebnice prodávat nejen v České republice, ale i na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku a v jednání je také Ukrajina, Německo a Francie.

(tz)