Mobil pojmenovaný po Praze v prodeji

2-nubiaMyPragueUž tuto sobotu 24. října se v České republice začne prodávat lifestylový mobilní telefon značky světového výrobce nubia s názvem My Prague, jehož světová premiéra proběhla v létě v Café Slavia. Jedná se o luxusní smartphone inspirovaný kulturou, historií a uměním hlavního města Prahy. Prvním místem, kde mohou zájemci tento mobil zakoupit, je prodejna Mobil Pohotovost v Nádražní ulici na Praze 5 u metra Anděl. Obchod bude v sobotu otevřený od 9:00 a už nyní se očekává velký zájem.

Nubia My Prague se může pochlubit slotem pro dvě SIM karty v kombinaci se slotem na microSD kartu, LTE, špičkovým 13MPx fotoaparátem s CMOS ISOCELL snímačem. Jedno z hlavních poselství nového telefonu nubia My Prague je dopřát všem jeho uživatelům možnost vytvářet fotografie a videa, která se mohou srovnávat s profesionálními zařízeními.

Uživatelé také ocení pokročilé funkce timelapse (zachycuje časosběrná videa), Light Painting (malování světlem ve tmě), multiexpozice a expozici s prodlouženou závěrkou, kterou měl tento telefon jako první na světě. Fotoaparát zvládne natáčet videa ve FullHD rozlišení a v duchu filozofie nubia navíc nabízí 9 exkluzivních filtrů pro dokonalou úpravu snímků nebo automatické vylepšení výsledných snímků. Majitel tohoto telefonu může ihned svůj výtvor nahrát pohodlně na sociální sítě, a to bez nutnosti upravovat fotky a stříhat videa nejprve v počítači.

Skvělý i pro leváky

Telefon se pyšní rovněž speciálním dedikovaným tlačítkem pro vytvoření selfie fotky z levé strany. Uživatelé, především pak leváci, si tak nemusí téměř vykloubit ruku jako u ostatních telefonů. Podle průzkumů bylo totiž zjištěno, že většina lidí si při selfie vybírá právě levou stranu.

Tělo mobilu je extrémně tenké, má pouze 5,5 milimetru. Užitečnou vlastností telefonu je také rychlonabíjení. Prodejní cena telefonu je 11 990 Kč a prvním prodejcem bude Mobil Pohotovost. Následovat budou další velké e-shopy. K dispozici bude zlato bílá kombinace. Podle nových informací předpokládá nubia uvedení dalších/nových telefonů na trh v příštím roce.

Místo prodeje: Mobil Pohotovost, Nádražní 116, 150 00 Praha 5 – Smíchov