Nominujte nejlepší manažery a manažerky roku 2015!

Nominace do 23. ročníku prestižní osobnostní soutěže MANAŽER ROKU jsou v plném proudu a brzy vyvrcholí. Již 21. dubna 2016 se budou v pražském paláci Žofín oceňovat nejúspěšnější manažeři a manažerky za letošní rok.

Vyhlašovateli soutěže jsou Svaz průmyslu a dopravy ČR, Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů ČR a Česká manažerská asociace. Jejím posláním je upozornit na nejschopnější manažerské osobnosti v ČR, ale také navzájem předávat zkušenosti, názory, náměty, které kultivují podnikatelské prostředí či pomáhají nalézat cesty k lepší komunikaci mezi soukromým a státním sektorem i pečovat o etiku v manažerské práci.

Vítěz minulého ročníku Daniel Beneš, předseda představenstva a generální ředitel společnosti ČEZ, ke smyslu soutěže uvedl: „Je to vítaná příležitost potkávat se s kolegy z jiných firem a odvětví, vyměňovat si vzájemně manažerské zkušenosti a názory na budoucnost byznysu, inspirovat ostatní“. Jak také podotknul, v České republice je řada významných osobností má český byznys hodně. Vyzdvihnul také střední podnikatele, kteří už více než dvacet let úspěšně podnikají, dávají lidem práci a platí v ČR daně.

Podle vítězky soutěže a ředitelky a jednatelky společnosti PETROF Zuzany Ceralové Petrofové považuje soutěž za příležitost ocenit dlouhodobou každodenní práci, seznámit se s manažerskými příběhy kolegů z jiné branže. Také ona vidí kolem sebe   řadu skvělých osobností. „Podnikání je sice práce za účelem vytváření zisku, ale neměla by se z toho vytratit etika a pokora. Takže si vážím například majitelky firmy SIKO koupelny a kuchyně Jaroslavu Valovou nebo majitele firmy LINET Zbyňka Frolíka,“ uvedla.

Svého kandidáta je možné přihlásit prostřednictvím formuláře, který společně s dalšími podrobnostmi najdete na www.manazerroku.cz. Návrhy na nominace do soutěže lze zaslat na adresu České manažerské asociace do konce února 2016.

(tz)