Dodržte novoroční předsevzetí s MatchaTea!

MatchaTea_Harmony (1)Výsledky klinických studií prokázaly, že 100% zelený čaj MatchaTea zrychluje metabolismus a má jednoznačně pozitivní vliv na redukci tělesného tuku. Díky tomu následně snižuje i tělesnou hmotnost. Pomoci tak může podle odborníků z Čajové květiny, s.r.o., největšího českého dodavatele čaje Matcha v BIO kvalitě, ke štíhlé linii, která je evergreenem novoročních předsevzetí.

Volbou správných doplňků stravy lze snížit tělesnou hmotnost a podíl tuku v těle i bez speciálního cvičebního plánu a drastických diet. Podle veřejně dostupných studií pravidelným užíváním čajem Matcha dochází k poklesu tělesného tuku a následně i váhy a k urychlení metabolismu.

MatchaTea obsahuje vyšší množství EGCG (antioxidant Epigallocatechin-3-Gallo) než obsahuje běžný zelený čaj. Právě ten má největší podíl na redukci tělesného tuku a tím i hmotnosti. Tato látka totiž aktivně zrychluje metabolismus a pomáhá tak zejména na začátku redukčního období.

Jednou z hlavních předností čaje Matcha je jeho podpora zrychlení metabolismu, dle studií jej urychluje o 30 – 40 %. To ve výsledku znamená, že pití čaje Matcha významně podporuje pokles množství tělesného tuku a u uživatelů tak dochází ke zvýšenému spalování kalorií. Tento čaj nemá žádné negativní účinky na krevní tlak, čaj mohou bez obav užívat i diabetici a děti od 4 let věku.

Zvyšuje schopnost těla vydávat energii procesem tzv. termogeneze a to z běžných 8 – 10 % na pozoruhodných 35 – 43 %. Při konzumaci MatchaTea však člověk nesmí zapomínat na dostatečný přísun tekutin, jelikož díky svým detoxikačním účinkům může rychleji odvodňovat organismus.

MatchaTea proti únavě i nedostatku energie

Kromě antioxidantů EGCG obsahuje čaj Matcha Tea teofylin, který dodává tělu energii postupně v rámci několika hodin. Pomáhá tak oddalovat únavu a pocit vyčerpanosti u pravidelně sportujících osob.

„Díky tradičnímu zpracování zeleného čaje Matcha můžeme v tomto jedinečném čaji nalézt velké množství důležitých látek, které působí blahodárně na naše zdraví. Mezi látkami, které nám v sychravém podzimním počasí přijdou vhod, patří antioxidanty, thein, neboli čajový kofein, alkaloid theofylin, která má podobné vlastnosti jako kofein a L-theanin,“ vyjmenovává Petr Patočka, ředitel společnosti Čajová květina s.r.o., která BIO MatchaTea dodává na český trh.

Matcha je tedy vhodným pomocníkem pro všechny aktivní jedince, sportovce. Doporučuje se užívat jeden šálek čaje po cvičení, což správně ovlivní metabolické procesy. Konzumace podporuje pokles množství tělesného tuku a hlavně bojuje proti běžným jevům, které provází redukci váhy, jako je únava, pocit zimy či spavost.

Pro další informace navštivte webové stránky http://www.matchatea.cz/

O společnosti Čajová květina

Společnost Čajová května s.r.o. je největším dodavatelem MatchaTea – prvotřídního 100% zeleného čaje v BIO kvalitě přímo z Japonska, a to zejména do gastronomických zařízení, obchodů a welness & fitness center. V nabídce jsou i další BIO produkty s obsahem čaje včetně doplňkového sortimentu. MatchaTea nakupuje společnost přímo u japonského výrobce a čaj se pěstuje pouze na organických plantážích. Společnost volí výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, přičemž se zaměřuje na popularizaci méně známých produktů a/nebo inovativní zpracování či nabídku tradičních výrobků. Je nositelem řady certifikátů kvality, včetně české známky BIO. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům. Více na http://www.matchatea.cz/.

(tz)