Na veletrh Gaudeamus Praha 2016 zve děkan Fakulty strojní ČVUT

Za pár dní, přesně 26. ledna, začíná devátý ročník dvoudenního evropského veletrhu Gaudeamus Praha 2016, na němž se mohou studenti závěrečných ročníků středních škol seznámit s nabídkou pomaturitního vzdělávání. Na výstavišti v Letňanech bude mít zastoupení přes 300 fakult a vystavují zde také zahraniční školy.

Mezi vystavovateli nebude chybět Fakulta strojní ČVUT v Praze, která získala již podruhé prestižní ocenění Doporučené zaměstnavateli http://www.fs.cvut.cz/aktuality/152-212/navstivte-nas-na-veletrhu-gaudeamus-2016/ jako nejlepší fakulta v České republice.

Základní otázka je, čím chci být? Na tuto otázku získáte odpověď v hale 4 na stánku ČVUT, kde 26. ledna v první den veletrhu, budou moci návštěvníci, studenti, hovořit o studiu přímo s proděkanem pro pedagogiku, doc. Janem Řezníčkem a to od 8 do 10 hodin a 27. ledna bude Fakultu strojní ČVUT poprvé v Praze prezentovat její děkan, prof. Michael Valášek a poté s ním budou moci návštěvníci hovořit na stánku ČVUT Fakulty strojní a to až do 16 hodin.

S jednotlivými studijními obory Fakulty strojní ČVUT v Praze se můžete v těchto dnech seznámit neformálně na facebooku děkana strojní fakulty prof. Michaela Valáška.

Nepromeškejte termín konce prvního kola přihlášek 31.3.2016, další informace o termínech můžete sledovat na www.fs.cvut.cz/podminky-pro-prijeti-ke-studiu/

Ať už je to Gaudeamus v Praze nebo Brně nejvíce lákají expozice a ukázky technických oborů, kde je na co se koukat. Pozornost přitahují roboti, letecká technika a další zajímavé přístroje, které je možné vidět 3. února 2016 na Dni otevřených dveří Fakulty strojní ČVUT v Praze.

Není bez zajímavosti, že v listopadu 2015 na Gaudeamu v Brně vyhrál soutěž o nejlepší expozici celého veletrhu stánek ČVUT v Praze.

(tz)