Objednávky jídla z restaurací při fotbalovém Euru rostou

Ilustracni_foto_hamburger_zdroj_DamejidloCZČeši v těchto dnech fandí fotbalu a dobrému jídlu. DámeJídlo.cz sleduje nárůst objednávek v době zápasů a to i po vyřazení našeho týmu. Největší dovážková služba jídla z restaurací DámeJídlo.cz navíc připravila pro fanoušky fotbalovou kampaň, v níž mohou po dobu mistrovství získat bonus až 300 Kč.

Zvýšený zájem o dovážku jídla ke sledování fotbalu v televizi registrujeme v době většiny odehraných zápasů. Češi ve fotbale sledují utkání téměř všech týmů nejen České republiky. Právě v tom je rozdíl vůči hokejovému šampionátu, kdy lákaly hlavně zápasy našich borců a pak závěrečné boje,“ říká Jan Matějů, CEO DámeJídlo.cz. A tak se DámeJídlo.cz rozhodlo fotbalovým fanouškům zpříjemnit zážitek ze hry bonusem 150 Kč při dobití kreditů.

Objednávat za kredity můžou zákazníci z rozmanité nabídky kuchyní, ale zatím v objednávkách jednoznačně vedou klasické dovážkové hity – tedy burgery a pizzy. Při těchto příležitostech zákazníci podle našich údajů k jídlu objednávají i pivo.

O DámeJídlo.cz

DameJidlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 2 000 restaurací ve 150ti městech a obcích po celé České republice. V roce 2016 přesahuje počet objednávek každý měsíc 200.000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

(tz)