Rubínový ležák na výčepech vystřídá nefiltrovaný tmavý ležák

Nefiltrovaný tmavý ležákS novým měsícem přichází na výčepy více než tisíce hospoda restaurací další pivní speciál v rámci Volby sládků Plzeňského Prazdroje. V únoru zvou sládci na tmavý nefiltrovaný ležák z velkopopovického pivovaru vařeného ze čtyř druhů sladu. Oproti standardnímu tmavému pivu se vyznačuje vyšší plnostía výraznější sladovou chutí.

Sládci, tentokrát z velkopopovického pivovaru, uvařili nefiltrovaný tmavý ležák, který se vyznačuje vyšší plností a výraznější sladovou chutí. Díky pečlivě vybranému poměru čtyř druhů sladů se pyšní širokou paletou chutí a spolu s jemnou hořkostí dává pivu výbornou pitelnost. „Nefiltrovaný tmavý ležák z Velkých Popovic se díky své chuti a plnosti skvěle hodí k aktuálnímu zimnímu počasí, které je lepší sledovat zpoza okna hospody se sklenicí tohoto piva v ruce,“usmívá se Vojtěch Homolka, obchodní sládek velkopopovického pivovaru.

Únorový speciál z Volby sládků je možné ochutnat po celé České republice a pro zájemce je připravena interaktivní mapa se všemi hospodami a restauracemi na adrese www.volbasladku.cz.

(tz)