Rondo nabízí zábavu a hodnotné ceny

RondoCZ_iPadPro všechny, kteří mají rádi zábavu, soutěžení, emoce a hodnotné ceny, je určena nová on-line hra Rondo.cz. Každý den se několikrát do hodiny hraje o vstupenky do kina, zajímavé hračky, spotřebiče, chytré telefony, tablety, parfémy, šperky či hodinky. Hodnota a atraktivita výher se navíc každým měsícem zvyšuje, ještě do léta se bude hrát dokonce o osobní automobil. Rondo.cz lze hrát jednoduše na jakémkoliv počítači, tabletu či chytrém telefonu s připojením na internet, není nutné stahovat žádnou aplikaci.
Do hry není třeba vkládat žádné finanční prostředky, hraje se za pomocí tzv. Rondonů. Ty je možné jednoduše získat jako odměnu za nákupy u partnerů hry Rondo. První hru lze vyzkoušet ihned, každý nový uživatel získá automaticky 500 Rondonů zdarma. Samotná hra je velice jednoduchá. Před vstupem do první hry se spustí krátký tutoriál, který vás hrou provede a ukáže přesně, jak máte postupovat, abyste byli úspěšní.

Jak to celé funguje?

Uživatel si u obchodníka, který je zapojen do systému Rondo.cz, nakoupí nějaký produkt, například sportovní oblečení, dárek v hračkářství či příslušenství k počítači. Za tento nákup obdrží určitý počet herních bodů – tzv. Rondonů. S těmito Rondony přijde na internetové stránky www.rondo.cz, kde jsou mu připsány na účet. V tu chvíli se dostává do interaktivního prostředí společně s ostatními připojenými uživateli a po přečtení návodu hry, může začít obratem hrát. Systém mu spustí výpočet podle matematického algoritmu, který na základě procentuální pravděpodobnosti určí vítěze daného kola. Výsledek mohou uživatelé aktivně ovlivňovat tím, kolik do hry vloží Rondonů, protože v reálném čase vidí, jakou mají pravděpodobnost na výhru.

V průběhu dne mezi devátou ráno a půlnocí se spouští neustále nová soutěžní kola. Každou minutu probíhá soutěžní kolo o herní Rondony. O věcné výhry se hraje v průměru každých 12 minut. Když je ve hře zrovna cena, o kterou soutěžící nechce hrát, nemusí se zúčastnit a počká si, až bude ve hře něco, co je pro něj atraktivnější.

Co bylo impulsem vzniku hry Rondo?

„Po několika letech praxe v obchodu jsem zjistil, že věrnostní programy v ČR dlouhodobě nefungují. Musíte sbírat dlouhé měsíce body za dílčí nákupy. Poté si můžete vyzvednout svoji „výhru“ – třeba tužkové baterie. S tím jsem nebyl ochotný se smířit, a proto jsem chtěl vymyslet něco, kde zákazník i za malý nákup může získat hodnotnou odměnu. A to navíc bez dlouhého čekání, vyhrát ji totiž může ten samý den, kdy získá Rondony,“ upřesňuje autor myšlenky Lukáš Vršecký, který před založením Ronda naposledy působil jako šéf B2B oddělení Alza.cz.

O jaké výhry je například na Rondo.cz možné hrát tento týden?

Kávovar Krups Nespresso Pixie Titan
Kuchyňská váha Sencor
Odšťavňovač Compact
Elektrický mlýnek na sůl a pepř Catler
Chytré telefony Samsung Galaxy A5 a Samsung S8
Tablet Samsung Galaxy Tab S2

Přenosný reproduktor Logitech Ears ROLL Volcano
Externí 2TB disk Toshiba
Sluneční brýle Ray-Ban
Lego od Sparkys
Auto na dálkové ovládání Murciélago
Přívěšek Vintage peach s krystaly Swarovski
Dámský parfém Lady Gaga Eau de Gaga
Zlaté dámské hodinky Daniel Klein
Vstupenky do kina CineStar
Od května pak navíc výhry jako iPhone, notebooky, luxusní vybavení domácnosti, od 15. 5. pak dokonce osobní automobil

Věděli jste, že?

Na Rondo.cz je nyní již přes 70 tisíc registrovaných uživatelů
68 % procent tvoří muži, 32 % ženy (podíl žen neustále roste)
Rondo rozdělilo od spuštění více než 26 tisíc výher
Více jak 180 000 x již hráči slavili vítězství (část byly věcné výhry, část Rondony do dalších her)
Uživatelé vyhráli doposud věcné výhry za 2.700.000 milionu korun a to mezi více než 2000 výherců
Od května budou ve hře produkty v hodnotě minimálně 1.700.000 Kč každý měsíc + osobní automobil