Chameleon v koupelně

Storm_2014_IMAGE5_foto_zdroj_DrevojasPo exotickém zvířeti by asi ne každý toužil, ale nad sestavou koupelnového nábytku, která je variabilní a proměnlivá jako chameleon, by už mohlo zaplesat nejedno srdce. Jednoduché závěsné obdélníkové skříňky nabízejí celou škálu možných kombinací, které z nich vytvoří kompletní sadu nábytku.
„Vysoká proměnlivost je typickým znakem řady koupelnového nábytku STORM. Základním prvkem je 60 cm široký modul, který lze pojmout jako samostatnou poličku se zásuvkou i bez zásuvky. Dále je možné využít modul pod umyvadlo, pod které se hodí také spojená dvojskříňka. O umístění umyvadla vpravo či vlevo opět rozhoduje zákazník. Fantazii se meze nekladou,“ vysvětlil Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., výrobce tradičního českého koupelnového nábytku a doplnil: „Samozřejmostí je provedení jednotlivých skříněk v jakékoliv barvě ze škály RAL.“ Sestava koupelnového nábytku STORM se tak může měnit tvarově i barevně, zkrátka jako skutečný chameleon.
Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů
a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout. Výjimečné je toto výrobní družstvo také pro vývoj a výrobu vlastních keramických umyvadel k většině produktových řad, a to pod registrovanou evropskou značkou Dreja, která dodává tomuto nábytku punc originality a nezaměnitelnosti. Firma se v současné době specializuje na výrobu koupelnového nábytku pro Českou republiku, Slovensko, ale i Rusko, Německo a stabilně také vyváží své výrobky do Švýcarska.

www.drevojas.cz