Podpořte české výrobky a vyhrajte!

boldSpolečnost Český výrobek v rámci svého dlouhodobého programu spouští od 2. 10. 2017 do 1. 12. 2017 zákaznickou soutěž na podporu prodeje českých výrobků. Účelem akce je šíření osvěty týkající se českých výrobků, podpora turizmu a lázeňství v ČR, zvýšení povědomí o výrobcích s logem „Český výrobek“, určeným pro potravinářské i nepotravinářské produkty.

Velké množství hodnotných cen věnovali do soutěže partneři a držitelé Certifikátu Český výrobek. Hlavní cenou je luxusní lázeňský pobyt v hotelu Spa Resort Sanssouci v Karlových Varech v hodnotě 42 000 Kč.

Pravidla akce: soutěžící nakoupí libovolný produkt označený výše uvedeným logem Český výrobek a vymyslí a zaregistruje svůj slogan obsahující slova „ Český výrobek“ na stránkách www.soutezceskyvyrobek.cz. Po ukončení soutěže ohodnotí pětičlenná porota.

Složení poroty:

• doc. PhDr. Jitka Vysekalová, PH.D, prezidentka České marketingové společnosti
• Ing. Dariusz Jakubowicz, Barvy a Laky Hostivař, předseda představenstva
• Jindřich Stoklasa, Spoltex Kravaře, ředitel společnosti
• Mgr. Lenka DUŠKOVÁ, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Palackého v Olomouci
• Ing. Leo Kolečkář, Český výrobek, ředitel společnosti
Slogany a výhru a další ceny získají soutěžící s nejvyšším počtem bodů. Slogany budou hodnoceny na základě originality a kreativity. Pravidla a podrobnosti o akci najdete na výše uvedených stránkách. Přejeme všem hodně úspěchů v soutěži!

Za Český výrobek s.r.o.
Ing. Leo Kolečkář, jednatel společnosti
www.czvyrobek.cz