AccorHotels v den 50. výročí otevřely dveře svým hrdinům

????????????????????????????????????

Hotelová skupina AccorHotels oslavila 19. listopadu 2017 padesáté výročí své existence pod heslem „Welcome Heroes“. Ke svým oslavám přistoupila skupina štědře a většina hotelů po celém světě otevřela dveře „svým hrdinům“ – hasičům, zdravotníků, učitelům, ale také třeba charitativním dobrovolníkům. Za Českou republiku se akce zúčastnilo sedm hotelů z Prahy, Plzně a Ostravy.

Globální akce se zúčastnilo více než 250.000 zaměstnanců po celém světě. Jde o akci poděkování lidem z okolí, kteří se aktivně podílejí na zlepšování prostředí daného regionu. Některé hotely zvaly „local heroes“ na snídani, koncert, grilování, jinde dostali možnost stát se na noc hotelovým hostem. Například Plzeňský ibis připravil pro svoje charitativní partnery a další lokální hrdiny sváteční brunch s kulturním programem. Pražský Novotel si zase přichystal pro hasiče a zdravotnický personál večerní barbecue.

Tyto oslavy jsou také příležitostí k představení hotelů značky, vybudování ještě lepších sousedských vztahů, a především poděkování.

AccorHotels 50. výročí celosvětově v kostce:

90.000 hostů / 6.650 bezplatných nocí / 1.000 brunchů / 450 večírků /
240 koncertů / party

Hotelová skupina AccorHotels u příležitosti svého výročí také spouští aplikaci AccorLocal, která reflektuje fakt, že hotely jsou dnes mnohem více, než jen ubytovací kapacity. Slouží také jako prostor k setkáním, akcím, schůzkám. Aplikace AccorLocal umožňuje lidem, kteří žijí v blízkosti hotelu AccorHotels, využívat hotelové služby od květinářství, přes úklidové služby, doručování balíků, až po pekárnu. Dále budou hotely nabízet některé ze svých služeb i neubytovaným hostům, například lázně, masáže, bazén, kurzy jógy, snídaně, atd.

AccorLocal je v současné době dostupný ve více než 250 hotelech ve Francii a během roku 2018 se rozšíří i dále do Evropy, včetně České republiky.

(tz)