Sazka dává příležitost studentům

Projekt Sazka Super Start nabízí dvanácti studentům vysokých škol příležitost poznat zblízka fungování největší loterní společnosti a získat nové dovednosti pod vedením zkušených mentorů. Po skončení placené stáže, která potrvá od září do června, čeká na úspěšné talenty nabídka další spolupráce nebo pracovní příležitost.

Projekt startuje tento rok poprvé. Jeho smyslem je v první řadě přinést studentům třetích, čtvrtých a pátých ročníků vysokých škol potřebnou praxi a zvyšovat tím jejich uplatnitelnost na trhu práce. „Dáváme novým talentům možnost nabýt praxi během studia a získat první zkušenosti v ostrém provozu. Jde o jeden ze stěžejních programů firmy v oblasti vzdělávání a o první krok k vytvoření vlastní akademie. Pevně věříme, že podpora studentů je jedna z nejlepších investic, kterou Sazka, coby největší loterní společnost na českém trhu, může udělat,” říká Kateřina Lukášová, HR ředitelka společnosti Sazka.

Po celou dobu stáže se budou o stážisty starat mentoři z řad zaměstnanců Sazky, kteří jim předají cenné zkušenosti.

IT, marketing, ale i právo

Nastartovat profesní dráhu mohou stážisté napříč mnoha obory. Patří mezi ně IT, marketing a PR, HR, právo, obchod nebo finance. „Program Sazka Super Start je nastavený tak, že v něm mohou svou kariéru odstartovat studenti vysokých škol ekonomického, technického a humanitního zaměření. Zároveň jsme mysleli i na zájemce z právnických fakult,” dodává Kateřina Lukášová.

Více informací o jednotlivých pozicích naleznou zájemci na webu

www.sazka.jobs.cz

O společnosti SAZKA a.s.

SAZKA a.s. je největší a nejstarší loterní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií. Hlavními loterními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterijní služby, zejména největší mobilní virtuální operátor v České republice SAZKAmobil, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží nebo prodej vstupenek. Své produkty poskytuje SAZKA a.s. jednak prostřednictvím unikátní prodejní sítě s více než 7 400 prodejními místy rozmístěnými po celé České republice, a zároveň na internetové stránce www.sazka.cz, kde mohou zákazníci hrát své oblíbené hry online. SAZKA a.s. je součástí mezinárodního loterního holdingu Sazka Group (patří sem rovněž podíly v řecké loterii OPAP, italském Lotto a rakouských Casinos Austria). SAZKA a.s. patří mezi nejvěrohodnější loterijní společnosti na světě. Jako jediná loterijní společnost na českém trhu je SAZKA a.s. držitelem významných certifikátů pro zodpovědné hraní od mezinárodních asociací World Lottery Asociation a European Lotteries. Více informací na www.sazka.cz.

18+. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!