Online televize nabitá zábavou

Království hraček Bambule a Sparkys představují novou webovou platformu – dětskou internetovou televizi Bambule TV. Ta je určena širokému dětskému publiku ve věku 2–10 let. Na své si zde přijdou i starší děti, a dokonce i rodiče. Programová skladba zaujme nejmenší i dospělé diváky. Těšit se můžete na rozmanitou nabídku programů. Najdete tu večerníčky, animované filmy, kreativní pořady, aktuální YouTube scénu, ale i originální pořady z vlastní produkce Bambule TV.

„Cílem Bambule TV je nabídnout kvalitní obsah a zároveň bezpečnou platformu pro děti a jejich rodiče. Děti se mohou při sledování pořadů zabavit, ale třeba i vzdělávat. Koncepce pořadů je volena tak, aby oslovila každé publikum. Naše on-line televize nabízí rozmanitou programovou skladbu, to nejlepší ze světa on-line videí. Vše na jednom místě, snadno po ruce. Rodiče ocení, že děti mohou trávit svůj čas sledováním obsahu, který je pro ně vhodný a inspirativní,“ uvádí Jana Krčková, marketingová ředitelka pro sítě prodejen Království hraček Bambule a Sparkys. Následně dodává: „Hlavním posláním dětské televize je utřídit a co nejvíce zpřehlednit pořady pro děti. Díky tomu i rodiče mají jistotu, že se jedná o kvalitní a bezpečné zdroje.“

Bambule TV, kterou můžete sledovat na webu www.bambuletv.cz, přes aplikaci v mobilu nebo v případě exkluzivních pořadů přímo na YouTube kanále Bambule TV, přináší novinky ze světa hraček, oblíbené seriály a exkluzivní pořady. Nová internetová televize připravuje i soutěže, reportáže nebo talentovou show. Své oblíbené pořady si tu najde každý. Jejím největším přínosem je dostupnost, přehlednost a jistota, že obsah, který tu naleznete, prošel pečlivým výběrem a kontrolou.

Bambule TV není v současné době zpoplatněná, a proto pro její sledování stačí připojení k internetu.

Více naleznete na

www.bambuletv.cz

O Wormelen Group
Skupina Wormelen Group se v České republice věnuje prodeji hraček. Provozuje síť prodejen Království hraček Bambule, Sparkys a HM Studio. Vedle těchto maloobchodních řetězců zastřešuje také velkoobchod EP Line a e-shop Maxíkovy hračky.

(tz)