V AGC Automotive rozdají lidem na Vánoce téměř 1800 kaprů

Ilustrace Pixabay.com

Již potřetí si zaměstnanci chudeřické AGC Automotive Czech, která je jedním z největších výrobců autoskel v Evropě, odnesou domů z práce kapry. Firma také letos věnuje každému zaměstnanci zdarma tradiční součást českých Vánoc. Lidé si kapry budou moci odnést takřka přímo na štědrovečerní stůl. Rybáři je společně s managementem firmy budou rozdávat v neděli 22. a v pondělí 23. prosince. Letos jich v Chudeřicích rozdají zhruba 1800, tedy přibližně stejně jako loni i před dvěma roky.

Luděk Steklý, generální ředitel AGC Automotive Czech: „Také letos chceme našim lidem zpříjemnit Vánoce tím, že jim na štědrovečerní stůl věnujeme českého kapra. Tato akce se již stala tradicí. Chceme tím našim lidem alespoň touto cestou poděkovat za celoroční spolupráci. Věřím, že nejen kapři od nás, ale především možnost sejít se o Vánocích v kruhu rodiny a nejbližších přátel, umocní příjemně strávené vánoční svátky.“

Součástí vydávání kaprů bude již tradičně doprovodný program. „Lidé si budou moci dát vánoční punč a vánoční cukroví. K dispozici bude i dětský koutek. Sádky s kapry přivezou rybáři přímo před hlavní vrátnici závodu v Chudeřicích. Rozdávání kaprů bude probíhat v neděli a v pondělí 22. a 23. prosince vždy od 6 do 19 hodin,“ uvedl Tomáš Brokeš, personální ředitel AGC Automotive Czech.

AGC Automotive Czech v Chudeřicích je největším závodem na výrobu autoskel skupiny AGC a jedním z největších a nejkomplexnějších v Evropě. Zaměstnává přes 2000 lidí. Skupina AGC je největším světovým výrobcem plochého skla.

(tz)