Jak se stát osmkrát hotelem roku? Zeptejte se v Luhačovicích!

Osm vítězství z devíti ročníků a absolutní vítězství v kategorii Wellness & Spa v konkurenci více než tisícovky  hotelů… Na to vše dokázal proměnit své nominace luhačovický hotel Alexandria při udílení letošních cen o nejoblíbenější hotel roku Czech Hotel Awards 2020. „Vážíme si toho, že jsme letos obhájili již osmé vítězství v kategoriích čtyřhvězdičkových hotelů a wellness & spa hotelů ve Zlínském kraji,“ uvádí Ing. Miroslav Procházka, ředitel Alexandria**** Spa &Wellness hotelu, a pokračuje:

„Absolutním vítězem kategorie Wellness & Spa jsme se stali letos vůbec poprvé, a o to větší máme radost, že opakovaná vítězství jsou potvrzená ještě další kategorií. Za to vše patří velké díky jak kvalitnímu a sehranému týmu, který o hosty pečuje, tak zvláště hostům – protože právě oni jsou těmi, kdo dávají nominovaným hotelům své hlasy, a tak jsou pro nás velkou motivací udržovat standardy na nejvyšší možné úrovni.“ Cena Czech Hotel Awards patří každoročně k nejdůležitějším hotelovým událostem roku, při které jsou oceněny nejoblíbenější české hotely nabízející ty nejkvalitnější služby.

Za jaké služby si hotel Alexandria zasloužil svá ocenění?

Wellness ve stylu Starého Říma s bazénem se zlatým sluncem na dně, lemovaným antickými sloupy a vyhřívanými lehátky jako ve starořímském senátu, vířivky pod širým nebem a plachtami evokující plavby Alexandra Velikého nebo široká nabídka masáží obličejových a tělových spa rituálů… a co víc? „Do hotelu Alexandria je přiveden léčivý pramen, takže hosté mohou využít cenné bonusy lázeňského zázemí – pramen totiž díky tomu můžeme využívat na uhličité koupele, které jsou jinak doménou pobytů léčebných,“ dodává Miroslav Procházka.

Více o hotelu Alexandria na www.lazneluhacovice.cz

.Lázně Luhačovice, a.s.

Společnost Lázně Luhačovice, a. s. patří mezi největší lázeňská zařízení České republiky a je hlavním profilovým zdravotnickým zařízením v oblasti léčby dýchacích cest u dospělých a dětí od jednoho a půl roku. Společnost navazuje na více než stoletou tradici luhačovického lázeňství a díky profesionálnímu přístupu dnes využívá nejmodernější léčebné a rehabilitační metody v kombinaci s přírodními zdroji minerálních vod, které jsou označovány za jedny z nejúčinnějších v Evropě. V současné době spravuje deset ze třinácti přírodních léčivých pramenů dostupných na území Luhačovic (v čele s nejznámější Vincentkou). Za jejich účinky v rámci léčebných, relaxačních i wellness pobytů ročně přijede do luhačovického lázeňského areálu více než třicet tisíc hostů.

www.lazneluhacovice.cz