Avis spouští novou all-inclusive službu na jedno kliknutí

Avis uvádí nový balíček Avis Inclusive, který zákazníkům ulehčuje rezervaci vozů. Jedním kliknutím si mohou zákazníci upravit výběr doplňkových nabídek a získat tak až 25% slevu či bezplatně využívat službu Silniční asistence Plus S Avis Inclusive jsou zákazníci zcela kryti bez nutnosti platit spoluúčast v případě nečekané události.

Společnost Avis dnes oznámila spuštění Avis Inclusive, nového all-inclusive balíčku „na jedno kliknutí“, který zjednodušuje a zpřehledňuje rezervaci vozidel. Nová nabídka zákazníkům umožňuje procházet jednotlivými kroky rezervace s dokonalým přehledem o tom, kolik by jimi právě objednávané služby celkem stály.

Havarijní pojištění, pojištění proti krádeži a krytí čelního skla jsou v rámci nového balíčku zlevněny až o 25 procent a služba Silniční asistence Plus je v něm zahrnuta dokonce bezplatně. Zákazníci Avis tak mohou využívat vozidla zcela bez starostí s vědomím, že ušetřili a zároveň jsou plně kryti pro případ neočekávaných událostí.
Martin Gruber, Managing Director pro střední Evropu společnosti Avis Budget Group říká: „Vedle našeho úsilí o bezpečnost zákazníků i zaměstnanců se nyní prostřednictvím Avis Inclusive snažíme ještě více zjednodušit půjčování automobilů a udělat je pohodlnějším.“

„Opakované průzkumy ukazují, že zákazníci autopůjčoven jsou často frustrováni složitou a matoucí nabídkou, tarify a rezervačními procesy. Avis Inclusive je založen na tom, že zákazník dostane všechny potřebné služby v jednom balíčku. A může vozidlo využívat bez jakýchkoliv obav či starostí. Avis Inclusive spojuje do jedné nabídky pronájem vozidla, krytí pro případ neočekávaných událostí
i službu Silniční asistence Plus – to vše zaplatí zákazník v jeden moment a dohromady.“

Balíček je zákazníkům k dispozici prostřednictvím přímých rezervačních kanálů včetně webové stránky a zákaznické linky. Nabídka se prozatím bude vztahovat jen na vnitrostátní pronájmy.

V současné neklidné době je Avis Inclusive součástí neustálé snahy společnosti Avis o to, aby bylo půjčování vozů pro zákazníky co nejsnazší a nejpříjemnější. Společnost také spustila program Příslib bezpečnosti Avis s cílem zajistit nejvyšší možnou míru bezpečnosti pro zákazníky i své zaměstnance.

V jeho rámci byly zpřísněny procesy čištění a dezinfekce vozidel, zaměstnanci mají k dispozici osobní ochranné pomůcky a na přepážkách jsou instalovány ochranné štíty. Avis navíc zavedl možnost vyzvedávat a odevzdávat vozidla s minimálním mezilidským kontaktem. To zákazníkům ještě více usnadňuje používání aplikace Avis a také registrace v bezplatném věrnostním programu Avis Preferred, pro jehož členy je proces vypůjčení vozidla ještě rychlejší.

Aby bylo vypůjčení automobilů v této bezprecedentní době ještě flexibilnější, umožňuje Avis bezplatně upravovat či zrušit jakoukoliv rezervaci udělanou v Evropě, pokud doba pronájmu začíná před 1. zářím 2020.

O společnosti Avis

S přibližně 5 500 pobočkami v bezmála 170 zemích světa je Avis jednou z největších půjčoven automobilů na světě. Avis se může pochlubit dlouhou historií inovací v oboru půjčování automobilů a patří mezi přední světové značky co do loajality zákazníků. Avis je ve vlastnictví společnosti Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR), která je mateřskou společností značek Avis, Budget, Zipcar, Payless, Apex Car Rentals, France Cars, Maggiore. Prostřednictvím těchto značek si zákazník může půjčit téměř jakékoliv vozidlo (osobní automobil, dodávku či nákladní automobil) na jakoukoliv dobu (minuty, hodiny, dny i měsíce) a za jakýmkoliv účelem, ať už pracovně či pro volný čas. Vozy jsou k dispozici na více než 11 000 místech v přibližně 180 zemích.
Pro více informací navštivte www.avis.cz

(tz)