Nová loterie Extra Renta: polechtejte svůj adrenalin

Že se vám nedaří plnit novoroční předsevzetí? Nezačali jste běhat a činky odpočívají netknuté vedle vašeho pracovního stolu? Že vás leden ani začátek února ničím zvláštním neoslovily a nemáte na nic náladu? Někdy to k zimní šedi za oknem patří, ale z toho si nic nedělejte. Možná ani netušíte, že štěstí tak jako tak krouží kolem vás. Ale je třeba mu jít naproti. Nebát se. Pošťouchnout adrenalin, který skrytě číhá na svou jedinečnou příležitost. Blízký stánek s novinami a časopisy míjíte tak jako tak každý den. Vsaďte na novinku od Sazky. Poznejte novou loterii Extra Renta.

Nic vám to neudělá, ba co víc, na pár okamžiků vás to může přenést do překrásného světa tužeb a iluzí. A to dnes člověk pronásledovaný stresem moc potřebuje. Zapomenout na starosti, neodbytné povinnosti, úkoly, které už měly být dávno hotové. Vynulujte z hlavy tlak doby, zahrajte si s čísly!

Na chvíli je potřeba vypnout a nic světoborného nedělat. Pár minut stačí. Vsadit si není žádná námaha. U toho přemýšlet nemusíte. Ale můžete se těšit, že výhra na sebe třeba nedá dlouho čekat. Radovat se z pouhé myšlenky, že by to mohlo vyjít. Ten pocit znám a vůbec se mu nebráním. Ba naopak. Třeba losy Sazky jsem loni rozesílala i jako novoroční přání. A vím, že potěšily. Jen tím, že přišly.

Život podle vlastních snů a představ, naplněný zážitky, cestováním, radostí a bez nutnosti řešit rutinní povinnosti. I tak lze stručně charakterizovat budoucnost, která čeká na výherce v loterii Extra Renta od Sazky. K oblíbené Sportce, Eurojackpotu nebo třeba stíracím losům nyní přibyla novinka, která nemá v Česku obdoby. Hlavní výhra u Extra Renty vám totiž přihraje měsíční příjem 100 000 korun, a to na dlouhých 20 let! Ano, čtete správně: na dvě desetiletí!

Za takový obnos se dá ledacos pořídit, třeba klidné spaní… Plnit se dají každý měsíc i ta nejtajnější přání. A pocit finanční jistoty, ten se hodí kdykoli. Ať jste na tom dobře, anebo vaše firma zápasí s následky opatření kvůli koronaviru. Mimo dvou desítek let, kdy vám každý měsíc může přijít na účet až 100 000 korun, nabízí Extra Renta samozřejmě i další částky podle úspěšně trefených čísel. Nezku­síte to?
Extra Renta je podobně jako Sportka nebo Eurojackpot postavena na principu číselné loterie, kde se volí sedm čísel z 33. Výhru můžete získat už za tři uhodnutá čísla. Cena sloupečku je 25 Kč, sázenka obsahuje čtyři sloupečky. Losování probíhá jednou týdně, a to vždy v pondělí ve 20 hodin. Svou sázenku můžete podat na prodejních místech Sazky, ale také jednoduše online.

„Sazka věří, že si lidé novou loterii brzy oblíbí. Zájem o výhru v podobě měsíčních výplat totiž Čechy baví už delší dobu. Například mezi jedny z nejoblíbenějších losů patří ty z rodiny Rentiér, které nabízejí měsíční renty v různých hodnotách po dobu 5 let. Extra Renta však tento model posouvá ještě dál a výrazně prodlužuje období, po které výherci měsíční platby dostávají. Hlavní výhra poskytne celých 20 let finanční nezávislosti, a to je zatím nevídaný benefit,“ uvedl Václav Friedmann, ředitel komunikace Sazky.

Losy z řady Rentiér mám ráda a často si je kupuji přesto, že jsou prý spíše výsadou mužů. Párkrát jsem si také své štěstíčko už setřela, byť jen symbolické. Nová loterie postavená na principu renty je však opravdu velkorysá. Nápad s vyplácením určitého nemalého měsíčního obnosu má prostě něco do sebe. Pravda, když vyhrajete třeba pět miliónů a objeví se na vašem kontě hned, je to skvělé, ale když se zadaří v Extra Rentě a před vámi je z vidiny skutečnost, tedy že dostanete každý měsíc nějakou tu „větší tisícovku“ s přesnou pravidelností, má to patřičné kouzlo. Zbavuje vás starostí, ať máte příjem jakýkoli, ať jste se podnikáním zabezpečili navždy, anebo se o to teprve snažíte.
Výhra, která otvírá nové obzory. Narušuje vaši komfortní zónu, burcuje a rozehřívá vaši kreativitu, dává povel k akci. Alespoň v mém případě to teoreticky tak funguje. Ta pravá chvíle usměvavé praxe je zatím přede mnou. Věřím, že přijde brzy.

připravila Eva Brixi