Božkov obhájil titul Nejdůvěryhodnější značka

Letošní osmý ročník prestižního programu Důvěryhodná značka byl pro společnost Stock Plzeň-Božkov opět velmi úspěšný. Značka Božkov totiž už posedmé získala cenu Nejdůvěryhodnější značky v kategorii alkoholu.

„Obhájení titulu Nejdůvěryhodnější značky si velmi vážíme a těší nás, že spotřebitelé napříč všemi generacemi mají značku Božkov rádi a důvěřují jí. Spokojenost spotřebitelů a sedmé ocenění v programu Důvěryhodné značky je pro nás signálem, že postupujeme správným směrem,“ dodává Michal Jakl, Group Brand Manager ve společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Program Důvěryhodné značky je každoročně pořádán společností Atoz Marketing Services a probíhá podrobným průzkumem, ve kterém letos na čtyři tisíce respondentů hodnotilo devět set značek z devadesáti různých kategorií (alkohol, kosmetika, služby, jazykové školy, elektronika, lékárenské produkty, instituce aj.) Slavnostní vyhlášení Nejdůvěryhodnějších značek pro rok 2022 proběhlo 10. listopadu v Autoklubu ČR v Praze. Výhercům je titul „Nejdůvěryhodnější značka“ propůjčen na jeden rok.

(tz)