Díky zaměstnancům Alberta si děti užijí letní pobyt

Zaměstnanci pražské centrály společnosti Albert pomohli splnit další přání dětí z dětského domova. Již poněkolikáté v rámci charitativní snídaně napekli a připravili občerstvení pro své kolegy. Letos mezi sebou vybrali rekordních 16 200 korun, díky kterým budou moct děti vyrazit na letní pobyt plný zájmových aktivit.„Děkujeme za vaše velké srdce směrem k dětem,“ komentoval pomoc vychovatel David Brabenec.

„Nadační fond Albert už dlouhá léta podporuje děti ze sociálně znevýhodněného prostředí. Jsme rádi, že se i naši zaměstnanci pravidelně zapojují do těchto aktivit a pomáhají dětem k zážitkům, koníčkům či vzdělávání, na které by v rámci běžného chodu dětského domova nedosáhly,“ popisuje Kristýna Bernatová z Nadačního fondu Albert.

Zaměstnanci Alberta se zapojují ve spolupráci s nadačním fondem do charitativních dobrovolnických aktivit během celého roku. Dvakrát do roka již tradičně probíhají v období Vánoc a Velikonoc Obchůdky dětí z dětských domovů, Charitativní snídaně a tradicí se stal i charitativní běh pro Nadační fond Albert.