Pověstná Babetta se vrátila. V elektrice

Proslulý moped, který v 70. a 80. letech díky svojí velikosti, lehkosti a snadnému ovládání válcoval trh s malými motocykly, se vrací v novém kabátě. Pryč je však spalovací motor, který nahradil ekologický elektrický pohon. Legendární Babetta se tak vrací pod označením Hecht Betis.

Hecht Betis je plně elektrický model, vycházející z legendární Babetty, plně homologovaný pro provoz na pozemních komunikacích. „Homologován je jako dvoumístný, je vybaven klasickou SPZ a můžete ho řídit od 15 let. Elektrický motor 800W poskytuje dostačující výkon pro dynamickou jízdu a to i ve dvou. Na jedno nabití ujede až 40 km. Pokud by výkon motoru nebo kapacita akumulátoru nedostačovaly, je možné dojezd zvýšit pomocí šlapání do pedálů obdobně jako na elektrokole,“ říká Jan Libánský, specialista marketingu Hecht Motors.

Hecht Betis je v prodeji ve třech barevných variantách – červená, zelená a stříbrná. K dostání je na e-shopu www.hecht.cz nebo v síti kamenných prodejen Hecht – specialista na zahradu, po celé ČR. Cena je 29 990 Kč.

(tz)