Originalitu můžete vyjádřit i krabicí

Konkurence mezi podnikateli v České republice se rok od roku zvyšuje. Jednotlivé společnosti se předhánějí v ceně, rozsahu nabízených služeb a originalitě. Ne nadarmo se v posledních několika letech začal klást větší důraz na design ve stejné míře jako na kvalitu a už dávno neplatí, že nabízené produkty jsou pouze od toho, aby posloužily svému účelu. Zákazníci čím dál více hledí na to, jak je zakoupený výrobek zaujme na první pohled, a vzhled se tak často stává faktorem, který rozhoduje při případné další koupi. „Ač se to jeví jako maličkost, již jsme se přesvědčili, že zákazník často ocení i to, jak přijde zásilka zabalená. Dříve jsme používali staré krabice, které jsme různě posbírali, ale nadšené reakce z posledních pár měsíců, kdy využíváme krabice a obaly na míru, nás přesvědčily vsázet na originalitu.“, uvádí provozovatel jednoho z českých e-shopů Jan Čepička.

Jedním z výrobců, který se specializuje na obalové materiály, je i Paketo.cz. V jejich nabídce naleznete nejen všemožné doplňky, které zajistí dodání vaší zásilky bez úhony, ale i možnost unikátních krabic nesoucích vaše logo a dodávajících tak vašim službám jedinečnost. Krom toho máte i možnost nechat si na zakázku vyrobit reklamní sady jako nenásilnou formu propagace. Jednou z výhod je i to, že nejste limitováni počtem objednaných kusů. „Mezi naše zákazníky patří dlouhodobě i provozovatelé e-shopů nebo velké podniky, jelikož dokážeme vyrobit na zakázku již od jedné unikátní krabice po velkou sériovou výrobu. Jsme v tomto velmi flexibilní.“, říká Helena Janáčová z portálu Paketo.cz. Pokud stále přemýšlíte, čím trumfnout svou konkurenci a potěšit zákazníky, můžete investovat právě do něčeho, co bezesporu udělá dobrý první dojem. To, že dbáte na detaily, je jistě způsob, jakým se jako firma chcete prezentovat.

Zákazníci čím dál více hledí na to, jak je zakoupený výrobek zaujme na první pohled, a vzhled se tak často stává faktorem, který rozhoduje při případné další koupi. „Ač se to jeví jako maličkost, již jsme se přesvědčili, že zákazník často ocení i to, jak přijde zásilka zabalená. Dříve jsme používali staré krabice, které jsme různě posbírali, ale nadšené reakce z posledních pár měsíců, kdy využíváme krabice a obaly na míru, nás přesvědčily vsázet na originalitu.“, uvádí provozovatel jednoho z českých e-shopů Jan Čepička.

Jedním zvýrobců, který se specializuje na obalové materiály, je i Paketo.cz. V jejich nabídce naleznete nejen všemožné doplňky, které zajistí dodání vaší zásilky bez úhony, ale i možnost unikátních krabic nesoucích vaše logo a dodávajících tak vašim službám jedinečnost. Krom toho máte i možnost nechat si na zakázku vyrobit reklamní sady jako nenásilnou formu propagace.

Jednou z výhod je i to, že nejste limitováni počtem objednaných kusů. „Mezi naše zákazníky patří dlouhodobě i provozovatelé e-shopů nebo velké podniky, jelikož dokážeme vyrobit na zakázku již od jedné unikátní krabice po velkou sériovou výrobu. Jsme v tomto velmi flexibilní.“, říká Helena Janáčová z portálu Paketo.cz.

Pokud stále přemýšlíte, čím trumfnout svou konkurenci a potěšit zákazníky, můžete investovat právě do něčeho, co bezesporu udělá dobrý první dojem. To, že dbáte na detaily, je jistě způsob, jakým se jako firma chcete prezentovat.