Vsaďte si u Sazky na Oscary!

Picture (Device Independent Bitmap) 1Sazka  otevřela  kurzové  sázky  na  vyhlášení  prestižních  cen  Oscar,  které  bude americká Akademie filmového umění a věd už za nedlouho vyhlašovat.
„Vyhlašování  Oscarů  je  tak  významná  událost,  že  rozhodně  nesmí  v kurzových
sázkách chybět. Jsme rádi, že můžeme nabídnout něco zajímavého i pro ty, kteří neholdují sportu,“ podotýká tiskový mluvčí, Václav Friedmann.Největším favoritem na vítězství je film Dvanáct let v řetězech, který režíroval Steve McQueen. V životopisném dramatu mohou diváci vidět méně známá jména ale i hvězdy, mezi které se řadí například Brad Pitt.

Mezi herci v hlavní roli má největší šance Matthew McConaughey a mezi herečkami Cate Blanchett. Na internetových stránkách www.sazkabet.cz si mohou lidé vsadit ale i na nejlepší režii nebo nejvýraznější herecký výkon ve vedlejší roli či nejlepší cizojazyčný film.
Vsadit si na americké Oscary budou moct lidé až do 2. března do 23:00, po té Sazka filmové kurzové sázení uzavře.
Mezi dlouhodobé společenské sázky patří ale například volby v USA v roce 2016, kde
už teď mohou sázející vybírat vítěze mezi Demokraty a Republikány.

SAZKA sázková kancelář, a.s., provozuje největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem.  Hlavními  loterijními  produkty  společnosti  jsou  číselné  loterie  s nejznámější  hrou  Sportka.  Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímá dobíjení mobilních telefonů, prodej vstupenek a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA sázková kancelář, a.s., hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě 6 500 prodejních míst rozmístěných po celé České republice. Vlastníkem je nadnárodní  investiční  skupina  KKCG,  působící  v 11  zemích  na  4  kontinentech.  Více  na  www.sazka.cz  a www.kkcg.eu.

(tz)