Prémiovou kávu, čokoládu a exotické čaje AFRO COFFEE vychutnejte v teple domova!

Afro Coffee CREAMY_HOT_DRINK Čokoláda tmaváPokud vás v některé z kaváren, které dbají o kvalitu nabízených teplých nápojů, okouzlily teplé nápoje AFRO COFFEE, můžete si je nyní vychutnat také v teple domova. Prémiovou kávu, čokoládu a exotické čajové směsi s vůní Afriky, které do českých kaváren před časem zavedla společnost DrinXperience, je nově možné zakoupit v e-shopu na www.drinxperience.cz. Kromě vysoké kvality je společným prvkem všech používaných surovin také značka Fair Trade. Nabídka těchto originálních produktů se tak posouvá od gastro provozů ke koncovým zákazníkům.Produkty AFRO COFFEE jsou určeny pro každého, kdo ocení spojení vysoké kvality se svěží originalitou produktů vonících exotickou Afrikou. Koncepce značky AFRO COFFEE se zrodila z nápadu povýšit africkou kávu a čaj z pouhé exportní suroviny na ambiciózní, nezávislý, vysoce kvalitní značkový produkt inspirovaný barvami a designem z černošských čtvrtí. Káva je v Africe víc než nápoj, káva je součástí africké kultury. V oblasti Kaffa uprostřed Etiopie kdysi rostla ve volné přírodě. AFRO COFFEE dnes jako prémiový produkt reprezentuje Afriku především prostřednictvím kvality.

„Vlajkovou lodí“ nabídky AFRO COFFEE je káva prémiové kvality. Charakteristická chuť kávy této značky je dosažena mícháním nejlepších kávových zrn typu Arabica  s vybranými odrůdami typu Robusta. V nabídce jsou tři druhy kávových směsí: Afro Coffee Strong & Earthy se silnou zemitou chutí s lesním aromatem a jemně nasládlou chutí, Afro Coffee Mild & Aromatic s lehce pikantní chutí a květinovou vůní a Afro Coffee Dark & Elegant s jemnou a elegantní chutí espressa. Káva AFRO COFFEE se prodává ve vákuových plechových dózách s objemem 250 gramů nebo v kilogramovém gastro-balení.

Pozoruhodná je nabídka jedenácti exotických čajových směsí AFRO TEA. Většina z nich je založena na rooibos nebo honeybush z Jižní Afriky. Aroma a chuť čajů dotvářejí přidané exotické květiny a africké lesní plody, tvořící originální lahodné kombinace chutí a vůní, které jsou v našich končinách zcela nevídané. Základ čajových směsí tvoří Rooibos, Maté, Honeybush, zelený čaj Chun Mee nebo gunpowder Sencha, či jejich kombinace. Originální exotické aroma tvoří kombinace s bylinkami, jakými je Nana máta, meduňka, citronová tráva, listy jahodníku, mučenky, okvětních lístků růží, sléze, měsíčku či slunečnice nebo eukalyptových listů. Další chuťové vrstvy tvoří příměs kousků rohovníku, jablek, hrušek, bezinek, brusinek, rybízu, citrusových plodů, banánu, manga, melounu, ananasu, nebo také skořice, hřebíčku, černého pepře či zázvoru, které v různých kombinacích dotváří originální aroma nápojů. Čajové směsi se prodávají v praktických plechových dózách s objemem 75 gramů.

Exotické aroma černého kontinentu se odráží také v nabídce směsí pro přípravu horkých čokoládových nápojů, které jsou připraveny z ručně sbíraných kakaových bobů nejvyšší kvality. V nabídce jsou tři výjimečné čokoládové speciality: Creamy Hot Drink Dark, Creamy Hot Drink White a Hot Cocoa Drink. Aroma čokoládových nápojů je výrazné a čokoládové. Chuť je jedinečná, stejně jako Ghana, ze které pochází. Směsi se prodávají v kilogramovém gastro-balení, nebo jako balík 50 jednorázových balení po 25 gramech.

Kromě vysoké kvality se produkty AFRO COFFEE mohou pochválit také certifikátem Fair Trade, který je pro zákazníky zárukou ekologického pěstování kávových zrn s maximálním důrazem na šetrnost k životnímu prostředí a vyloučení genetického inženýrství. Současně, stejně jako ostatní výrobci Fair Trade pruduktů, také AFRO COFFEE zaručuje, že zisky z produktů vypěstovaných místními zemědělci v Africe jsou použity na zvýšení jejich životní úrovně. Je to přirozený projev úcty k lidem, kteří pěstují suroviny pro produkty AFRO COFFEE. Proto všechny tyto produkty mají Fair Trade certifikát.

E-shop a další informace o produktech AFRO COFFEE najdete na www.drinxperience.cz.

Na webu jsou také recepty na originální míchané nápoje, připravené z kávy nebo čajových směsí AFRO COFFEE.

(tz)Afro Coffee KÁVA 2x plechova doza