Jak lze dělat skoro zázraky

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fyzioterapeut Mgr. Martin Bouška  spojil prvky čínské a thajské masáže. V tom je jeho know how naprosto unikátní. Využil předností čínské a thajské masáže, hodně se učil a naučil, a ještě svou profesi fyzioterapeuta dělá s úžasnou chutí. Výsledky má skvělé, proto se k němu klienti vrací. Starší generace, maminky na mateřské, stresem zničení podnikatelé a podnikatelky, zkrátka všichni, kteří si ověřili, že přístup tohoto citlivého a nadaného muže není žádné šarlatánství, ale kus pravdy vtělené do pomoci ostatním.


Mgr. Martin Bouška má nejen zajímavý osobní příběh, ale také obrovský cit pro to, aby rozpoznal, jaký kdo je člověk, jakou vyzařuje energii. Také dokáže charakterizovat, například z jazyka či ušního boltce, jaké sužují člověka potíže. Jeho rozsáhlé znalosti i výjimečná praxe, kterouIMG_1500 získal na Pekingské  fakultní nemocnici v Číně pod vedením osobností, k nimž se jen tak někdo nedostane, natož by se směl něčemu přiučit, ho přivedly k založení vlastní  praxe v Praze 6. Jeho masáže dokáží člověka postavit na nohy, a navíc, klienti si cení toho, že jde o šetrnou metodu – není potřeba  organismus zásobovat zbytečně léky či se připravovat na operaci, pokud se prokáže, že cílená masáž je to správné řešení. Odborně vedenou masáží se dá velmi často pomoci od potíží, o nichž si nejednou myslíme, že s nimi musíme smířit natrvalo.

Celistvé pojetí člověka, celostní medicína – o tom jste již určitě slyšeli. Je to jiný styl, než na jaký jsme si zvykli v ordinacích lékařů. Má své opodstatnění a ve světě se k ní kloní stále více odborníků.

Na snímku Mgr. Martin Bouška v Pekingské fakultní nemocnici s profesorem Thangem

Jestli to chcete zkusit, zde je kontakt:

Mgr. Martin Bouška

www. therapyarst.net

e-mail: infotherapyarts@mail.com

mobil: 604 262 520