OD Kotva je jiná než jak ji znáte

kotvaObchodní dům Kotva prochází významnou transformací. Po nedávné rozsáhlé rekonstrukci nyní došlo na razantní změnu loga a s ní souvisejícího směru prezentování jedinečného obchodního domu, ve kterém zákazníci naleznou unikátní luxusní značky. „Chceme zaujmout, odlišit se od ostatních nákupních zón v Praze a být vnímáni jako moderní a příjemné místo k nakupování,“ uvádí Jaroslav Petrů, generální ředitel společnosti Markland Kotva, jež obchodní dům vlastní.

V prvé řadě proměnou prošlo logo. Původní zelené vystřídalo zlaté logo složené
z hexagonálních útvarů, které jsou pro samotnou budovu Kotvy tolik typické. „OD Kotva má úžasný příběh a historii. Její budova je naprosto jedinečná svou architekturou z konce 60. let. Logo tedy spojuje moderní vzhled s odkazem na kořeny značky,“ poukazuje Petrů na využití geometrických prvků.

S logem přišel také nový jednotný vizuální styl a podzimní kampaň. Ta poukazuje na vše, co OD Kotva nabízí – od luxusních oděvů, přes exkluzivní doplňky a boty, parfumerii, špičkové fitness až po vynikající restaurace, kavárny a obchody s gurmánskými potravinami. Prezentuje tak Kotvu jako klidnou oázu, kde máte možnost strávit příjemné chvíle a nakoupit vše pod jednou střechou v pohodě a přátelské atmosféře.

Současně byly spuštěny nové webové stránky www.od-kotva.cz., na kterých lze přehledně najít vše o Kotvě – od kontaků, přes novinky až po informace o obchodech, značkách a produktech.

OD Kotva se však neproměňuje jen zvenčí. V originálním, otevřeném a přehledném prostoru přibude mnoho nových obchodů a služeb. „Zákazníci se mimo jiné mohou brzy těšit na trendy bar, vegetariánskou restauraci, wellness studio, kryo komoru, které dokonale doplní obchody s módou,“ uzavírá Petrů.