Dárek k Valentýnu: S přítelkyní na billboardu

NejheSoutez o valentynsky billboard_2zčí zamilové vzkazy budou oceněny. Spar odmění valentýnská vyznání ve speciálním projektu pro zamilované páry. Výherci budou oceněni na billboardu hypermarketu.

Valentýn je svátkem všech zamilovaných a řada párů se snaží svému protějšku vymyslet originální dárek, překvapení či drobnou pozornost. Pokud vás letos nenapadá žádné neobvyklé řešení, jak svoji polovičku nadchnout, zapojte se do soutěže a řekněte své miluji tě prostřednictvím billboardu. Společnost SPAR ČOS totiž vyhlašuje na všech pobočkách INTERSPAR a SPAR soutěž o nejoriginálnější vyznání lásky, která odstartuje 29. ledna. Čtyřicet vylosovaných přání bude uveřejněno na billboardech společnosti SPAR ČOS po celé České republice.

 

„Dnešní doba si žádá originalitu, proto věříme, že i všichni zamilovaní mají chuť se před svojí polovičkou ukázat v tom nejlepším světle a vyznat svoji lásku netradičním způsobem. Rozhodli jsme se proto, že kromě tradiční valentýnské nabídky dáme čtyřiceti vyvoleným šanci a vyhlásili jsme soutěž o TOP valentýnské vyznání“ řekla Martina Studnička Malcová, vedoucí oddělení marketingu společnosti SPAR ČOS. „Výherce soutěže bude moci vzít v den Sv. Valentýna svoji drahou polovičku k našemu billboardu, kde bude napsáno její nebo jeho věnování. Věříme, že v den svatého Valentýna tímto speciálním projektem potěšíme  vybrané zamilované páry,“ dodala Martina Studnička Malcová.

Valentýnská soutěž o vlastní vyznání na billboardu startuje 29. ledna, kdy mají lidé šanci se zaregistrovat na všech pobočkách INTERSPAR a SPAR a zaslat své věnování. Přihlášení do soutěže končí 4. února a 7. února bude následovat vyhlášení nejlepších čtyřiceti vyznání. Završením soutěže a největším vítězstvím pro soutěžící bude uveřejnění jednotlivých přání na billboardech po celé České republice, a to na den svatého Valentýna.

Jak se soutěže zúčastnit:

Soutěžící, kteří se rozhodnou bojovat o zveřejnění svého vyznání na billboardu společnosti SPAR ČOS musí zaslat email s přihlašovacími údaji: Jméno, příjmení, své originální valentýnské vyznání a požadované místo/město umístění billboardu na adresu spar@spar-cr.cz. Následně mohou všichni soutěžící očekávat výsledky soutěže, které SPAR ČOS zveřejní 7. února. Výherci budou osloveni společností SPAR ČOS.