Sazka Svět je portál pro zákazníky

Sazka Svět – pod tímto názvem spouští Sazka nový komunikační portál, prostřednictvím kterého chce posílit aktivní komunikaci se zákazníky. „Sazka není jen o sázení, je zejména o snech a radosti. Generujeme spoustu zajímavých témat z oblasti sportu, ze světa her, známe příběhy výherců. Sazka svět je přesně ten prostor, kde tento obsah můžeme sdílet a zároveň do jeho tvorby zapojit naše zákazníky a fanoušky, “ řekl Robert Chvátal, generální ředitel Sazky.Sazka Svět kromě aktualit ze světa loterií nabídne mj. rozhovory se slavnými osobnostmi, příběhy výherců zahraničních loterií, pohledy do historie sportu i číselných her nebo videa točená přímo v ulicích českých a moravských měst. Informace z oblasti sportu budou zaměřeny zejména tam, kde Sazka pomáhá, tedy k aktivitám Českého olympijského výboru a České olympijské nadace.

„Média jsou dnes přehlcena negativními zprávami. Sazka i její příznivci naopak neustále vytváří ohromné množství pozitivních příběhů, které chceme prostřednictvím portálu sdílet s ostatními – a do kterých se mohou všichni aktivně zapojit a sdílet svůj názor,“ dodává tiskový mluvčí Sazky Václav Friedmann.

Každý měsíc se portál zaměří na jedno aktuální téma, které redakčně zpracuje a se kterým bude v průběhu měsíce dále pracovat na bázi crowdsourcingu. „Chceme aktivně pracovat se čtenáři i našimi fanoušky v sociálních sítích, průběžně články aktualizovat a doplňovat o zkušenosti ostatních, hodně se zaměříme i na multimediální obsah,“ dodává Václav Friedmann.

Obsah portálu zajišťuje Sazka a agentura Konektor Social.

 SAZKA sázková kancelář, a.s., je největší a nejstarší loterijní společnost v České republice s cca 95% tržním podílem na trhu loterií a jiných podobných her. Hlavními loterijními produkty společnosti jsou číselné loterie s nejznámější hrou Sportka. Kromě číselných loterií jsou v produktové nabídce stírací losy, sportovní kurzové sázky a rychloobrátkové hry. Druhým pilířem jsou neloterní produkty, kde stěžejní postavení zaujímají služby mobilního operátora SAZKAmobil, prodej vstupenek, dobíjení mobilních telefonů a zprostředkování plateb za služby a zboží. Své produkty poskytuje SAZKA sázková kancelář, a.s., hlavně prostřednictvím unikátní prodejní sítě skoro 6 900 prodejních míst rozmístěných po celé České republice. SAZKA sázková kancelář, a.s., je členem nadnárodní investiční skupiny KKCG, působící v 11 zemích na 4 kontinentech. Více na www.sazka.cz a www.kkcg.eu.

(tz)