Taneční Allergen rozpoutá francouzská dýdžejka Tess Wassila

DJ_NUFF_zdroj_Allergen (2)Přední francouzská dýdžejka hudebních žánrů „minimalu“ a „techna“ Tess Wassila, ale i známí čeští dýdžejové a hudební esa Orbith, Tráva, K.Sandra, Annita, 4ROW, David Steiniger, Mendoza nebo organizátor párty dýdžej Nuff představí svoje mistrné umění na frýdecko-místecké noci plné elektronické muziky s názvem Allergen, a to v pondělí 27. října, den před státním svátkem. Akce patří mezi vlajkovou loď music clubu Carbon.

Music club Carbon ve Frýdku-Místku nedávno začal vytvářet kvalitní hudební akce, které na Moravě už delší dobu chyběly a i proto klub na třídě Pionýrů s webovou adresou www.carbon.cz dostává stále více do povědomí široké veřejnosti a těší se vysoké účasti návštěvníků. Mezi vlajkovou loď pořádaných událostí se řadí Allergen, taneční večer známého dýdžeje a producenta Dj Nuffa, jenž s klubem zamýšlí opravdu velkolepé plány a jehož nejčastější hudební aktivity nyní oceňují na tanečním ostrově Ibiza díky jeho projektu Ibiza Elite Element, který před pár lety založil s Deeper LX.

Allergen se během krátké doby stal věhlasnou klubovou party v České republice. Zrod má na Ibize. „Rozhodli jsme se, že u nás nebude jen v rámci soukromých akcí, ale je třeba ho dopřát našim fanouškům v klubech. Představí se velká jména, která velmi rádi představíme,“ říká pořadatel DJ NUFF.

Zvučné obsazení

Dne 27. října (pondělí), což je den před státním svátkem, bude pro všechny hudebně naladěné příznivce připravena noc plná kvalitní muziky. Jako hlavní host večera se představí Tess Wassila z Francie, přední dýdžejka elektronické taneční hudby. Chybět nebudou ani známá česká jména jako dýdžejové Orbith, Tráva, K.Sandra, Annita, 4ROW, David Steiniger, Mendoza a nesmíme opomenout ani organizátora Allergenu, jímž je DJ NUFF.

Vyjede taneční party bus

Na taneční akci je možno nechat se zavést party busem, který bude mít své zastávky v Havířově a v Ostravě. Místa do tohoto hudebně oblečeného busu si může každý rezervovat na emailu nuff@hypno808.cz a následně jim budou zastávky sděleny.

Pro hosty bude po celou dobu večera zajištěno občerstvení ve formě ovoce, VIP salónky, světové kapacity v míchání koktejlů a hudebně naladěné tanečnice, které budou společně s návštěvníky podle vlastních slov pořadatelů rozjíždět nejkrutější pondělí na Moravě.

Akce:    ALLERGEN

Místo:   Music club Carbon, Pionýrů 2297, Frýdek-Místek

Čas:       20.00

Line Up:

 

20.00-21.00 – 4ROW

21.00-22.00 – MARCO KEY B2B MENDOZA

22.00-23.00 – ANNITA

23.00-00.00 – TRÁVA

00.00-01.00 – TESS WASSILA

01.00-02.00 – NUFF

02.00-03.00 – ORBITH

03.00-04.00 – K.SANDRA

04.00-05.00 – DAVID STEINIGER

 

Více na: http://www.carbon.cz/ nebo na: https://www.facebook.com/DjNuff