Food Story potřetí v Praze

Food_Story_4_malyVýběrové potraviny té nejvyšší kvality od rodinných firem a poctivých lokálních dodavatelů přináší Food Story nejen všem gurmánům a milovníkům dobrého jídla, ale i lidem, kteří dbají na kvalitní stravování. Ochutnat  delikatesy z celého světa můžete již ve třetí, nově otevřené provozovně v srdci Kunratic – koncept s těmi nejkvalitnějšími potravinami s příběhem mohou zákazníci navštívit i na Ruzyni a v centru Prahy v tržnici Dlouhá 14. Seznamte se s jedinečným sortimentem s transparentním rodokmenem: produkty pivovarníků, destilatérů, pekařů, sýrařů, uzenářů, řezníků, včelařů či vinařů si můžete v kunratickém Food Story nejen zakoupit, ale i ochutnat.

Provozovna Food Story přináší do Kunratic nové místo k setkávání: na adrese K Libuši 2 vás čeká moderní a zároveň útulný interiér z přírodních materiálů, přesně korespondující s filozofií konceptu.Wine &Café bar nabízíjiž od osmé hodiny snídaně, kde si nad šálkem vynikající kávy z jedné z nejlepších anglických pražíren Grumpy Mule pochutnáte na prémiovém pečivu, pečeném vždy čerstvě v duchu francouzské pekařské tradice. Nezapomeňte vyzkoušet snídaňový hit: domácí makový závin se švestkami. Kdykoli se také můžete zastavit na sklenku vína, ke kterému vám obsluha nabídne vše, co si srdce i mlsný jazýček žádá: sýry a šunky všech možných proveniencí, prosciutto, francouzské pečivo, oříšky… Z jakýchkoliv nabízených ingrediencí vám ochotný personal připraví sendvič dle přání, naváží z výběru exkluzivních solí či stočí do lahve špičkový olivový olej. Večerní pohodu v Kunraticích si můžete užívat až do dvaadvacáté hodiny, a to každý den v týdnu.

„V Kunraticích nemá koncept tohoto typu obdoby. Potraviny s rodokmenem, za kterými stojí konkrétní lidé – tedy pravý opak unifikovaných supermarketů, to je naše motto. Víme, že se lidé vrací tam, kde jim bylo dobře. Tudíž kromě nabídky těch nejkvalitnějších laskomin nabízíme i „něco navíc“ – perfektní servis, osobní přístup ke klientovi a poradenství s výběrem: například milovníkům vín rádi zprostředkujeme řízenou degustaci, pivaři mohou ochutnat piva z malých pivovarů celého světa, nápoje netradičních a originálních receptur. Exkluzivní máme také výběr mletých i zrnkových káv – vyzdvihnul bych například italskou prémiovou kávu značky Saquella, jejíž kapsle jsou kompatibilní se systémem Nespresso, “ říká manažer projektu Food Story Jiří Kornhefr.

V celé síti obchodů Food Story najdete kulinářské klenoty z celého světa: ručně vyráběnou hořčici od mnichů z kláštera Nový Dvůr, paštiku z divočáka vyrůstajícího v lesích u hory Dyleň na Chebsku, vzduchem sušenou šunku z pyrenejských polodivokých prasat, výrazný ovčí sýr z pomezí Rakouska a Itálie, poctivý domácí kečup z pečených rajčat z Ameriky, výběr několika druhů vážené soli, koření, ořechy a olivové oleje a mnoho dalšího. Naleznete zde i inspiraci na dárek pro každého milovníka dobrého jídla a objevitele nových chutí – ochotný personál vám rád přichystá na míru exkluzivní dárkový koš.

Koncept Food Story můžete navštívit v Ruzyni v ulici Drnovská 36, v tržnici Dlouhá 14 a také v Kunraticích na náměstí T. G. Masaryka, přímo naproti kostelu sv. Jakuba. Delikatesy z celého světa lze objednat i na e-shopu: eshop.foodstory.cz!

Food_Story_2_malyInfobox:

  • Kunratická provozovna Food Story na adrese K Libuši 2 má otevřeno každý den od 8 do 22 hodin
  • Food Story nabízí regionální delikatesy a poctivé potraviny s příběhem z celého světa:

o       Fair trade i organickou kávu; mletou, zrnkovou i v kapslích značek Saquella, Grumpy Mule a dalších

o       Prémiové pečivo od La Petite France Boulangerie, pečené vždy čerstvě v duchu francouzské pekařské tradice

o       Exkluzivní vína, piva z malých pivovarů z celého světa

o       Mléčné výrobky, sýry, šunky, uzeniny všech proveniencí

o       Špičkový olivový olej, který si můžete stočit do lahve

o       Několik druhů vážené soli

o       …a mnoho dalšího

  • Food Story je zárukou perfektního servisu a osobního přístupu ke každému klientovi