Janské Lázně vrací zpět do života

betaverze_logo Vesna

 

 

 

Jedno z největších lázeňských zařízení u nás, Státní léčebné lázně Janské Lázně, mění logo. Součástí nové komunikace je i claim „Zpět do života“. Janské Lázně patřící k evropské špičce v léčbě pohybového aparátu, neurologických a respiračních onemocnění, mění od 1. ledna 2015 základní komunikační prvky – logo a claim společnosti.

Postava uzdraveného pacienta, vitalita, energie a termální minerální prameny jako léčivý zdroj. To jsou klíčové grafické složky, se kterými logo pracuje. „Modrým odstínem reflektujeme vodní element a horský charakter našich lázní, červená akcentuje lidský rozměr a energii jako symbol proměny,“ říká generální ředitel Státních léčebných lázní Ing. Rudolf Bubla.

Janske_lazne_kolonada_snih

„Logo jsme chtěli doprovodit výrazným claimem, který dokáže jasně komunikovat jedinečnost efektu zdejších pobytů: navrácení tělesných a duševních sil tak, aby klienti a pacienti znovu mohli plnohodnotně prožívat život,“ upřesňuje Ing. Rudolf Bubla.

Nové logo existuje ve třech logotypech: zastřešující variantě celých léčebných lázní s léčebnou dospělých, ve verzi pro dětskou léčebnu Vesnu a také jako samostatný logotyp pro medical wellness.

Veškeré grafické materiály a logotypy vytvořilo studio Michaela Ehrlicha, claim „Zpět do života“ vznikl inhouse.

O Janských Lázních

Zdejší teplé minerální prameny se využívají při léčbě pohybových, neurologických, onkologických a respiračních onemocnění. Světovou proslulost získaly v 1. polovině 20. století úspěšnou léčbou následků dětské obrny a staly se tak první léčebnou svého druhu v Evropě.

Více na http://www.janskelazne.com