Šunky v Auto Palace nevedou

Sunku neprodavame_AutoPointSpolečnost Auto Palace, majitel autobazarů AutoPoint, startuje v těchto dnech ojedinělou kampaň na ojeté vozy ve svém portfoliu. Sloganem “U nás šunku nekoupíte“ cílí na potenciální zákazníky, kteří, byť poptávají vůz v autobazaru, chtějí kvalitu a garanci kvality a dobré ceny.

Přední dealer automobilů v ČR, Auto Palace, v rámci své marketingové strategie sází na začátku čtvrtého kvartálu na ojetiny ve svém portfoliu. U tisícovky výhradně tuzemských vozů skladem garantuje prokazatelný původ, nízký počet najetých kilometrů i dobrý technický stav zdokladovaný pravidelnými prohlídkami v autorizovaném servisu. Kampaní “U nás šunku nekoupíte“ chce poukázat na svou absolutní serióznost, kterou garantuje pečlivým výběrem vozů v nabídce.

Jen za loňský rok prodal AutoPoint 2 070 vozů, což ho řadí mezi jednoho z nejvýznamnějších prodejců ojetých automobilů v ČR. Společnost v tuto chvíli vyhledávají zejména zákazníci, kteří při koupi upřednostňují vozy spíše zánovní, s maximálním stářím do 5 let a 100 000 ujetých kilometrů. Zejména v těchto parametrech nabídka AutoPointu převyšuje konkurenci, u které, dle statistiky SDA, činí průměrné stáří 7 let a počet najetých kilometrů dosahuje 140 000. Tento fakt potvrzuje také další dostupný údaj, kdy u konkurence průměrná pořizovací cena ojetého vozu činí cca 205 000 Kč, kdežto v autobazarech společnosti Auto Palace dosahuje částky zhruba o 40 000 Kč vyšší.

„Prodej ojetých vozů jsme začlenili do portfolia našich služeb v roce 2001. V současnosti nabízíme na tisíc ojetin denně na zhruba 6 000 m2 v pražských Butovicích, na Spořilově, v Průhonicích, dále pak v Brně a také ve slovenské Bratislavě“, říká Stanislav Perkner, marketingový ředitel Auto Palace pro ČR a SR. „Kampaní chceme poukázat zejména na to, že v naší společnosti zákazníci nenaleznou ojetinu, která by nebyla důsledně prověřena. U nás šunku zkrátka nekoupíte, protože prodáváme vozy zpravidla po jednom předchozím majiteli a s jasně prokazatelným původem a servisní historií,“ dodává Stanislav Perkner.

AutoPoint v rámci kampaně nabídne návštěvníkům webových stránek na uvodní straně každý týden 4 vozy za mimořádnou akční cenu. Nejnovější vozy naskladněné v průběhu dne budou vždy k vidění rovněž na kampaňové stránce www.autopoint.cz/akce.

Kampaň na ojeté vozy v portfoliu AutoPoint poběží v průběhu října a listopadu v on-line médiích, na billboardech,  v předních českých rádiích, ve vlastních kanálech Auto Palace a v místech prodeje. Upoutávky zákazníci naleznou také přímo v dealerstvích Auto Palace.

Auto Palace Group

Skupina Auto Palace je součástí holandské skupiny AutoBinck založeného v roce 1907 v Haagu – jedné z nejstarších automobilových společností na světě. V současnosti působí v 7 zemích Evropy včetně Holandska, České republiky, Slovenska, Belgie, Maďarska, Rumunska a na Slovinsku. V roce 2014 dosáhla skupina AutoBinck obratu 924 mil. EUR. Holding společnosti AutoBinck je rozdělena do 4 divizí: 1) Distribuce aut a prodej, 2) Finanční operace (Business Lease), 3) Prodej náhradních dílů, 4) Reality & Služby. Skupina Auto Palace zahájila svou činnost na našem území v roce 1991 jako importér a prodejce automobilů značky Mazda a dnes patří mezi tři nejvýznamnější automobilové dealery na trhu.

V České republice Auto Palace nabízí zákazníkům ve svých třech prodejních centrech v Praze a jednom v Brně prodej automobilů celkem devíti značek – Ford, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Škoda, Opel, Volvo, Peugeot a Infiniti. Zároveň vlastní dvě pobočky v Bratislavě na Slovensku, kde je prodej a servis zaměřen na vozy značek BMW, Mazda, MINI a Mitsubishi.

 

Auto Palace nabízí širokou škálu služeb na každé pobočce. Pod jednou střechou zde zákazníci naleznou zázemí pro výběr a servis nových vozů, prodej a nákup ojetin (Auto Point), servisní zázemí, karosárnu, prodej náhradních dílů a autopůjčovnu (RentPoint). Součástí všech prodejních center jsou autorizovaná servisní střediska vybavená nejmodernější opravárenskou a diagnostickou technologií. Auto Palace je rovněž ekologicky velmi zodpovědná, proto podporuje prodej elektromobilů a vlastní i dvě nabíjecí stanice.