Doplňte si energii novou BIO tyčinkou s MatchaTea

MatchaTea_tycinkaSe sychravým podzimním počasím přichází i potřeba dobít energii. Prosluněných dní ubývá a naše tělo se musí ubránit nejen únavě, ale i nachlazení, chřipce a dalším neduhům. Nová BIO proteinová tyčinka s obsahem japonského čaje Matcha je proto ideálním zdrojem živin. Neobsahuje žádná aditiva ani přidaný cukr. Její složení je naprosto přírodní.

BIO tyčinka Vivo bar s MatchaTea: mlsání bez výčitek

Všechny použité suroviny jsou v BIO kvalitě: sušené fíky, kešu oříšky, datle, konopné semínko, raw naklíčená quinoa, Matcha, sušené višně i citronový olej. Společně tvoří skvělou chuťovou kombinaci plnou vitaminů, živin a energie. Sušené ovoce je přirozeným zdrojem cukrů i vitaminů. V kešu oříšcích se skrývá nejen bílkovina, ale i stopové prvky. Navíc mají blahodárný vliv například na nervovou soustavu lidského těla. Konopné semínko s ideálním poměrem Omega-3 a Omega-6 esenciálních mastných kyselin podporuje správnou funkci metabolismu. Quinoa neboli merlík čilský patří díky své vysoké nutriční hodnotě mezi tzv. superpotraviny. Během klíčení probíhají metabolické procesy, díky nimž se obsah živin ještě navýší.

Jemný práškový čaj známý jako Matcha pochází z Japonska a již více než 800 let patří k čajovým rituálům místních zenových mnichů. Čaj je vyráběn tradičním způsobem z dužniny mladých zastiňovaných lístků. Oproti jiným zeleným čajům má nasládlou chuť a charakteristickou sytě zelenou barvu. Ta značí zvýšený obsah chlorofylu a antioxidantů. Mimo to je tento čaj také zdrojem vlákniny, katechinů a aminokyselin. Příznivě působí na imunitní systém, vysoký krevní tlak i množství „zlého“ LDL-cholesterolu v krvi. Tyčinka Vivo bar s MatchaTea obsahuje 1,9 % stoprocentního čaje Matcha v BIO kvalitě.

Hmotnost balení: 45 gramů. Cena: 45 Kč. Trvanlivost: 8 měsíců. Dostupné na: http://www.matchatea.cz/

O společnosti Čajová květina

Společnost Čajová května s.r.o. je největším dodavatelem MatchaTea – prvotřídního 100% zeleného čaje v BIO kvalitě přímo z Japonska, a to zejména do gastronomických zařízení, obchodů a welness & fitness center. V nabídce jsou i další BIO produkty s obsahem čaje včetně doplňkového sortimentu. MatchaTea nakupuje společnost přímo u japonského výrobce a čaj se pěstuje pouze na organických plantážích. Společnost volí výrobky reprezentující moderní, zdravý životní styl, přičemž se zaměřuje na popularizaci méně známých produktů a/nebo inovativní zpracování či nabídku tradičních výrobků. Je nositelem řady certifikátů kvality, včetně české známky BIO. Nabídka a prodej jsou realizovány přednostně prostřednictvím vlastní sítě obchodních zástupců, která umožňuje dodržet vysokou kvalitu prezentace produktů koncovým spotřebitelům. Více na http://www.matchatea.cz/.