Proměňte svůj styl se značkou Stones

Outfit8_27888_Final_CMYKMuži pozor! Už dávno je ta tam doba, kdy jste vystačili s poloprázdnou skříní a se svým šatníkem jste si nelámali hlavu. I na kratičké obchodní jednání je třeba dostavit se tak, abyste zaujali. Nejen svými vědomostmi, šikovností a šarmem osobnosti, ale také padnoucím oděvem, který jde s dobou.

V centru pozornosti nové kolekce Stones na sezonu podzim/zima 2015/16, kterou máte možnost vybírat v prodejnách Steilmann v celé České republice, jsou jak moderní a pokrokové modely, tak i nezbytná smart city casual kolekce pro muže sledující módní trendy. Jednoduchost, nenucenost a svěžest jsou hlavními rozpoznávacími prvky.

Řada nových kombinací osloví velkým množstvím zajímavých pojetí či překvapivých zvratů. Stones představuje dva různé střihy – modern fit (uvolněný střih) a shape fit (slim fit).

Vzhledem k tomu, že stylový vzhled je ovládán zejména jemnýni barvami, tak vyznívá velké množství akcentů, které podtrhují živé a barvité materiály s trojrozměrnými strukturami.

Formální i neformální oblečení je umocněno příjemnými lehkými kousky s inteligentními a měkkými povrchovými úpravami. Pokrokové žerzeje mají v kolekci své vlastní místo v podobě jednobarevných nebo v mnoha variantách designu, včetně těžkých pulovrů.

Nápadné a okouzlující materiálové mixy zůstavají stále klíčovým a stylovým rysem, který se objevuje jak na celém povrchu, kde vytváří plastické struktury, nebo pouze v určitých oblastech, ale neustále to kontrastuje s jemnými a přírodními barvami. Typická kombinace zahrnuje rozdílné struktury, mat a lesk, přírodní a technické materiály. Sportovní pojetí je podtrženo odepínacími vložkovými vestami v protichůdných odstínech.

Výrazným rysem všech produktových skupin jsou mikrografické vazby v šedých/černých tónech, částečně kontrastující s neutrálními jílovými tóny. Vzory v modernizovaných mini designech nebo strukturované vzory pokračují. Stones opět a stále boduje svou láskou k detailu.

Na přechodné období začátkem sezony se nejvíce hodí lehké prošívané bundičky, které nabízí jak v krátkých a módních stylech, tak i v tradičních. Různorodé materiály přidávají svérázný dotyk inovace.

Nejvíce prodávané kusy jsou interpretovány pomocí nových materiálových směsí. Péřové bundy plněné skutečným kachním peřím nebo technickým peřím poskytují zvýšený komfort při nošení.

Těžké pulovry nebo outdoorové úplety vyplňují mezeru sportovních bund, zatímco stylové krajky s otevřeným taglio vivo se aplikují jako viditelný lem.

Jako každou sezonu máte na výběr tři barevná témata kolekcí:

Downtown – Centrum města – Městský styl

Toto téma je inspirované zejména stylem ulic rušného Manhattanu. Barevná paleta se soustřeďuje na odstíny šedé okořeněná černou a bílou. Tyto neutrální barvy jsou rozbity modrou v barvě stmívání, borůvkovou a zlatou, která je přidána jako podmanivý kontrast.

Carnaby Cool neboli Anglický chlad

Velmi britské. Tato kolekce je inspirována ulicemi Carnaby a Savile Row v anglickém Londýně a náladou z moderních šedesátých let. Modré tóny se pohybují od navy až po kobaltovou a jsou spárovány s rubínově červenou, taupe a koženými tóny.

Green Island neboli Zelený ostrov

Návrat k autentickým odkazům. Barvy a materiály jsou inspirovány Irskem a Islandem. Zelené odstíny, jako je tmavě olivová a mechová, jsou spojeny dominantní kanárkově modrou a barvou břidlice. Barva moře dodává jemné akcenty.

(rix, tz)