Na lyžích za zvěří a dobrodružstvím

SPORTEN_Hunter_PolarČeský výrobce SPORTEN má pro letošek ještě jednu specialitu, a to konkrétně lyže pro myslivce a freewalkery. Mají název Hunter (lovec), jsou kratší, a navíc široké, abyste se při procházkách nepropadali do sněhu. Skluznice je vybavena tulením pásem, sloužícím jako protismyk a který si při jízdě z kopce můžete jednoduše sundat.
Český výrobce běžeckých i sjezdových lyží se zhruba 150 zaměstnanci ročně dodá na trh více než sto tisíc párů lyží a snowboardů. V Novém Městě na Moravě vznikají čtyři procenta světové produkce lyží a továrnu opouštějí lyže značek jako Rossignol, Faction, OneWay, Roxy, Asnes, Alpina a mnoho dalších. K nejnovějším trendům v produkci Sportenu patří širší a kratší lyže pro lyžování ve volném terénu. Pro děti začínající lyžovat vyrábí lyže, které jsou měkčí a nepodkluzují.
Na své si přijdou všichni milovníci lyžování. Sporten se pyšní pestrou škálou designů jak v pánské, tak i v dámské řadě a vyrábí lyže na základě mnohaletých zkušeností získaných mimo jiné i při práci s odborníky v lyžařském průmyslu. Obrovskou výhodu má Sporten i v tom, že vzhledem k exportu sjezdových i běžeckých lyží do celého světa získává zpětnou vazbu neocenitelných informací, které využívá ke zlepšení svých výrobků, což ocení zajisté každý zákazník. Sporten má vlastní vývojové pracoviště, kde se navrhují nové typy lyží, a které spolupracuje s předními designéry. S lyžemi Sporten zažijete tu opravdovou radost ze zimy.
Jako jediná firma v oboru je schopná, a nabízí, ekologickou likvidaci svých výrobků zdarma, kde se získané teplo využívá zpět ve výrobě.
U novoměstské sjezdovky Harusův kopec má Sporten půjčovnu a test centrum běžeckých a sjezdových lyží, kde si můžete lyže vypůjčit a sami vyzkoušet.

Více informací: www.sporten.cz