Pij s rozumem

Projekt Pij s rozumem má nově spuštěnou verzi webu http://pijsrozumem.cz/, kterou autoři „osvěžili“ a doplnili o novou sekci pro řidiče http://pijsrozumem.cz/co-je-dobre-vedet-o-alkoholu-ridici/. Ti zde najdou například informace o tom, jak alkohol ovlivňuje reakceschopnost a proč se mu za volantem vyhýbat.

Dále také informace týkající se legislativy v ČR a EU nebo odkaz na aplikaci, která jim pomocí základních údajů orientačně změří alkohol v krvi, a pokud vyhodnotí, že jsou ještě pod jeho vlivem, doporučí nejbližší spoj MHD či číslo na místní taxi.
 

Zajímavé informace poskytuje nová sekce otázky a odpovědi, kde může čtěnář položit otázku odborníkovi, aniž by musel mít obavy týkající se jeho anonymity. Kdokoliv se tak může zeptat na to, co ho bude zajímat, aniž by bylo uveřejněno celé jeho jméno.   Novinkou je také přispívání na blog, který je součástí webu. Pravidelně se na něm tedy budou zobrazovat novinky či články odborníků z oblasti alkoholu a jeho zodpovědné konzumace. Nová verze webu je navíc k dispozici také pro mobilní telefony. Každý uživatel tak může mít zcela neomezený přístup.