Pro obchodníky v terénu

???????????Společnost SAP SE (NYSE: SAP) představila novou mobilní aplikaci SAP Business One Sales pro systém SAP Business One založený na platformě SAP HANA. Mobilní aplikace, která umožňuje obchodníkům plnohodnotnou práci jako na stolním počítači, je určena nejen zákazníkům z řad malých a středních firem, ale také velkým podnikům. Aplikace nabízí funkce, jako je správa obchodních příležitostí, přehled stavu zásob, vytváření nabídek a zadávání zakázek. Zkušební verze mobilní aplikace SAP Business One Sales je k dispozici ke stažení v App Store společnosti Apple Inc. Společnost SAP aplikaci představila na dubnové konferenci SAP Business One Innovation Summit, která se konala v Orlandu na Floridě.

Mezi hlavní přínosy nové aplikace patří možnost monitorovat obchodní aktivitu na mobilních zařízeních a sledovat i predikovat výsledky, což bylo dříve možné pouze z osobního počítače. Optimalizované uživatelské prostředí s vylepšenou vizualizací dat, jež jsou dostupná kdykoli a odkudkoli, zefektivňuje práci obchodníků v terénu a pomáhá jim reagovat na požadavky digitálního světa.

Pro malé a střední podniky, které si musí hlídat personální náklady, je důležité, aby si jejich prodejci a obchodní zástupci udrželi v terénu při jednání se zákazníky stejnou produktivitu práce a profesionální přístup, jaký mají při práci v kanceláři. SAP Business One Sales jim v tom jde vstříc a dává jim k dispozici plnohodnotnou náhradu klasického stolního počítače,“ říká Lubomír Paprčka, produktový specialista SAP.

Pracujte v terénu stejně efektivně, jako v kanceláři

Mobilní aplikace byla vyvinuta na platformě SAP HANA a slouží specifickým potřebám prodejců a obchodních zástupců. S využitím platformy SAP HANA poskytuje online aplikace uživatelům nepřetržitý přístup k aktuálním podnikovým datům, která při práci v terénu potřebují. Společnost SAP tak přináší více než 50 000 stávajících uživatelů systému SAP Business One nový nástroj, jenž podpoří jejich úspěch a růst v prostředí digitální ekonomiky.

Plánování podnikových zdrojů a elektronické obchodování patří mezi pět oblastí, v rámci nichž se nejrychleji rozvíjejí mobilní aplikace využívané malými a středními podniky k zefektivnění prodejních procesů. Zároveň tyto aplikace umožňují obchodníkům strávit více času se zákazníky,“ říká Chris Chute, viceprezident společnosti IDC pro výzkum cloudových technologií a mobility v segmentu malých a středních podniků, a dodává: „účelové aplikace jako SAP Business One Sales jednoduchým způsobem přenášejí důležité funkce ERP systémů přímo do místa kontaktu se zákazníkem, což zvyšuje akceschopnost, flexibilitu a v důsledku také konkurenceschopnost.

Novou mobilní aplikaci lze využít ve všech 26 odvětvích, která software společnosti SAP podporuje, včetně maloobchodu, prodeje spotřebního zboží, velkoobchodní distribuce, podnikových služeb, průmyslové výroby a špičkových technologií.

Více informací najdete na SAP News Center. Sledujte SAP na Twitteru @sapnews.