DámeJídlo.cz vozí zdarma obědy dobrovolníkům na výstavu Polní nemocnice Lékařů bez hranic

DameJidlDámeJídlo.cz, jednička na poli služeb dovozu jídel z restaurací, aktuálně podporuje Lékaře bez hranic a jejich pražskou výstavu Polní nemocnice. „DámeJídlo.cz doručuje denně jídlo tisícům zákazníků po celé ČR. Jsme rádi, že můžeme v těchto dnech podpořit naší službou Lékaře bez hranic a zpříjemnit část jejich práce, která není ve válečné zóně. Každý den výstavy přivezeme oběd všem dvaceti dobrovolníkům, který si zdarma vyberou v některé z partnerských restaurací,“ prozrazuje Jan Matějů, CEO DámeJídlo.cz.

Výstava Polní nemocnice se koná od 3. do 13. května 2016 na Náměstí Míru v Praze a Lékaři bez hranic (MSF – Medecins Sans Frontieres) zde představují, jak vypadá jejich práce ve více než šedesáti zemích světa. Návštěvníci mají možnost setkat se s dobrovolníky, kteří jezdí na mise s Lékaři bez hranic a prohlédnout si vybavení, které se využívá při záchraně životů v místech ozbrojených konfliktů, přírodních katastrof či epidemií.

Více o výstavě www.polni-nemocnice.cz

O DámeJídlo.cz
DameJidlo.cz je největší česká služba na rozvoz jídla, která byla spuštěna v listopadu 2012. Zprostředkovává dovážky jídla z více než 2 000 restaurací ve 150ti městech a obcích po celé České republice. V roce 2016 přesahuje počet objednávek každý měsíc 200.000. Za úspěchem DámeJídlo.cz stojí především propracovaný systém logistiky, díky kterému je většina objednávek doručena do jedné hodiny. Dále výběr kvalitních restaurací a perfektní zákaznická péče s garancí vrácení peněz při nespokojenosti. Provozovatelem DámeJídlo.cz je od začátku roku 2015 společnost Delivery Hero se sídlem v Berlíně. Více na www.damejidlo.cz a www.deliveryhero.com.

(tz)